8.559

Cum am devenit informatoare – Prefață

Dragii mei, Ideea acestei cărți online s-a născut, în urmă cu mai mulți ani, când am fost invitată de un blogger vestit să scriu ceva, orice, pentru site-ul lui. „Știu că ai […]

Dragii mei,
Ideea acestei cărți online s-a născut, în urmă cu mai mulți ani, când am fost invitată de un blogger vestit să scriu ceva, orice, pentru site-ul lui. „Știu că ai avut o viață colorată și plină de peripeții, mi-a zis el. Scrie, fată, ce vrei, întâmplări haioase, tragice, eu îți las câtă libertate vrei…”

Și așa am făcut. Colaborarea dintre mine și el a fost minunată, în sensul că dușmanii lui au devenit implicit și ai mei. Mărturisesc că, în 40 de ani, n-am fost niciodată jignită (mă refer la unele comentarii anonime!) așa, ca pe blogul respectiv. Nici chiar atunci când îi băgam pietre în pilaf bunicii mele! Dar mi-a trecut, nu-i bai, asta-i situația!

Toate textele cuprinse în volumul CUM AM DEVENIT INFORMATOARE au la bază fapte reale, trăite de mine, de tata sau alți apropiați de-ai mei, nu sunt furate de la niciun scriitor celebru al momentului și unele dintre ele chiar pot fi verificate, deoarece personajele încă trăiesc.

Sper să vă placă. Enjoy!

P.S. Toate materialelede pe site aparțin Revistei 13 și firmei Mateescu Edit SRL.
Dana Fodor Mateescu

Comments

comments

edituramateescu

Despre edituramateescu

a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu, reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise. Editura îşi propune să ofere cititorilor lucrări variate din toate domeniile vieţii cultural artistice, cu accent pe calitatea scriiturii şi respectarea limbii române.