3.844

Prima mea expoziție cu mafioți, căței și pisici

Text dictat de: Andrei Cristian Mateescu (și scris de mă-sa!) Salut! Sunt Andrei, am 5 ani și vă prezint prima mea expoziție de desene. Acum e lipită pe pereții din […]

Text dictat de: Andrei Cristian Mateescu

(și scris de mă-sa!)

Salut! Sunt Andrei, am 5 ani și vă prezint prima mea expoziție de desene. Acum e lipită pe pereții din bucătărie, dar poate peste câțiva ani, ea va avea loc acolo unde trebuie…Multe dintre desene sunt despre mine, mama, tata, pisicuțe, despre câinele nostru, Victor, și blocul în care locuiește mămăița. Altele sunt cu mașini de epocă și mafioți. Îmi plac foarte mult toate mașinile vechi, clasice, Ford, Mercedes, Citroen, Chevrolet… Îmi place și Trabantul uneori. Mafioții sunt cam nebuni și mă fascinează. I-am spus mamei că vreau să mă fac mafiot, iar ea s-a supărat și n-a mai vorbit cu mine vreo 12 ore! Voi știți de ce? Că eu n-am înțeles…Am pus-o pe mama să scrie, ea e mai înaltă decât mine, iar eu nu știu să scriu decât cu litere din alea mari. De multe ori greșesc. Uit să bat o pauză între ele și nu se mai înțelege nimic. Când o să organizez prima expoziție adevărată vă invit pe toți. O să chem și câțiva mafioți ca să ne distrăm. La revedere!

Comments

comments

Dana Fodor

Despre Dana Fodor

este o ziaristă absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu o experiență de 16 ani în presă. Și-a început activitatea ca reporter la Radio Uniplus, apoi la Radio 21. Ulterior a fost angajata și colaboratoarea mai multor cotidiene și reviste centrale. A publicat poezii în Ziua Literară şi a participat la câteva întâlniri pe această temă, în cadrul cenaclului Euridice. În anul 2006 jurnalista a primit, împreună cu soţul și colegul ei, Răzvan Mateescu, premiul „Învingători pentru România” la Gala Premiilor „Ursus” pentru Jurnalism. A publicat până acum patru cărți: două pentru copii, una cu reportaje și alta cu poezii.