2.759

Jucării pentru îmblânzit cancerul

„Mămicoooo, vreau să mă joooc! Vreau să mai mergem în parc!” Două codițe jucăușe mângâie doi obrăjori dulci. Ea e Bianca. Sau Bibi…O fetiță frumoasă cu ochi mari și expresivi. […]

Foto: Sursa Internet

„Mămicoooo, vreau să mă joooc! Vreau să mai mergem în parc!” Două codițe jucăușe mângâie doi obrăjori dulci. Ea e Bianca. Sau Bibi…O fetiță frumoasă cu ochi mari și expresivi. Dacă ai fi întâlnit-o pe stradă, de mână cu mama sau cu tata, nu ți-ai fi dat seama că e bolnăvioară. Dar e! 

„Ajută-ne s-o ajutăm pe Bibi!”

Are numai 5 ani și o boală înfiorătoare: cancer la creier. Ca să-și ajute prietena, toți copiii de la grădinița nr. 154, împreună cu părinții lor, vor organiza un Târg al jucăriilor. Păpușile, mașinuțele, ursuleții și iepurașii, au discutat între ei, dar și cu micuții lor stăpâni, și au hotărât să facă rost de ceva bani pentru Bibi. Acţiunea se va desfăşura joi 21.06.2012, ora 18, în Parcul Brâncuşi, Sector 3. Acum, Bianca Codreanu e internată în Secţia de Onco-Pediatrie a spitalului Fundeni și a fost operată. „Ajută-ne s-o ajutăm pe Bibi!”- este mesajul pe care colegii de la grădiniță îl transmit tuturor copiilor din București și îi invită să cumpere de la Târgul de Jucării tot ce poftesc. Vor face o faptă bună și vor pleca acasă cu o jucărie minunată. Cine vrea să o ajute pe Bibi o poate face și donând în conturile următoare:

Titular cont: CODREANU MIRCEA

BCR – CONT IBAN – RO02RNCB0079050157440002 – EUR

BCR – CONT IBAN – RO29RNCB0079050157440001 – LEI

Comments

comments

Razvan Mateescu

Despre Razvan Mateescu

este autorul a peste 1000 de reportaje publicate pe parcursul a două decenii în presa scrisă, în cele mai importante cotidiene centrale. A colaborat la mai multe publicații bucureștene cu articole pe teme de credință, societate, turism, oameni deosebiți. În anul 2006 jurnalistul a primit, împreună cu soţia lui, Dana Fodor, premiul pentru Faptul Divers Pozitiv.