4.532

Cancerul poate fi suportat mai ușor dacă ai alături oameni excepționali

Este posibil sa fiu o invingatoare, dar aceasta lupta, dupa cum am mai spus, nu o duc singura, am avut marele noroc sa ajung pe mana unor oameni extraordinari, cum […]

Este posibil sa fiu o invingatoare, dar aceasta lupta, dupa cum am mai spus, nu o duc singura, am avut marele noroc sa ajung pe mana unor oameni extraordinari, cum imi place mie sa zic: „se ocupa de mine cei mai frumosi, cei mai destepti, cei mai tineri si cei mai sufletisti oameni”.

Am fost foarte dezamagita cand am citit despre mama Danei, nu pot sa cred ca exista astfel de medici! Pai doctorul meu m-a operat a doua oara exact de ziua lui de nastere. 11 ore a durat operatia, de el ce-am mai putea spune???

Sunt multe exemple pe care le-as putea da ca sa demonstrez ce suflete au acesti oameni, dar ma rezum doar la cateva. Spre exemplu, orice problema am, pun mana pe telefon si-i sun si….culmea, imi raspund de fiecare data fara sa para deranjati de apelurile mele. Anul trecut, de ziua mea, au participat si ei si mi-au cantat „la multi ani”!!! Sincer, imi pare rau ca toate exemplele negative sunt intens mediatizate, insa de cele pozitive nu vorbeste nimeni. As fi o ipocrita daca m-as victimiza , nu, cu mine toata lumea s-a purtat ALTFEL. Asta e, norocul „blondei”, am nimerit acolo unde trebuia, nu? Toata lumea spune ca sunt o luptatoare, zambesc si-i intreb, de ce??? In cele 2 saptamani cat am stat in coma, am dormit atat de bine si am visat asa de frumos…., deci n-am facut nimic, greul l-au dus cei din jurul meu care nu s-au dat batuti nicio secunda. Nu vreau sa-mi imaginez prin ce-au trecut ei in acele zile!!! Oricum, ma inclin cu mult respect in fata personalului medical de la institutul oncologic Al. Trestioreau, Bucuresti, sunt cei mai buni si, inainte de toate, au calitatea pretioasa de a fi OAMENI. Referitor la nunta, va avea loc pe 8 septembrie la restaurantul Cerbul de Aur. In incheiere vreau sa-i multumesc din suflet Danei ca a facut publica povestea mea, ca a aratat oamenilor ca blestemata asta de boala poate fi suportata si acceptata mai usor atata timp cat ai alaturi niste oameni exceptionali. Va pup si va imbratisez cu mare drag…

Mirela, fata care fuge de Moarte…

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.