4.335

Gongul care te menține tânăr

de Dana Fodor Mateescu Dacă sunteți stersați, vă doare capul, vă simțiți obosiți și fără chef de viață, nu aveți decât să faceți rost de un gong tibetan. Sunetul lui […]

de Dana Fodor Mateescu

Dacă sunteți stersați, vă doare capul, vă simțiți obosiți și fără chef de viață, nu aveți decât să faceți rost de un gong tibetan. Sunetul lui dulce vă va face bine și vă va liniști spiritul. Trupul nostru vibrează, iar acolo unde organele sunt bolnave, acestea au o frecvență dereglată. Sunetul clopotelor tibetane ajută corpul să reintre în frecvența armonioasă originală.

 „Mașina de putere vindecătoare” 

Foto: humanity s team

Gongul și bolurile tibetane sunt folosite în întreaga lume pentru meditație, relaxare și obținerea stării generale de bine. Acestea sunt utilizate nu numai în practicile religioase din mănastirile budiste, ci și în practicarea Yoga, în muzicoterapie și meditații individuale, precum și tratamente individuale. Terapia vibrațională este practicată de o serie întreagă de profesioniști, printre care profesori, muzicieni, învățători spirituali, psihoterapeuți, profesioniști în masaj, dar și de specialiști în sanatate, în terapia cancerului, pentru eliminarea stres-ului obișnuit sau al stres-ului posttraumatic. Gongului tibetan i se mai spune și „mașina de putere vindecătoare”. Sunetul lui generează o vibrație energetică care induce oricărei persoane care îl ascultă experiențe de bine spiritual și „topește” blocajele din subconștient. El ne ajută să trecem peste frică și complexe, si să ne eliberăm energiile creative.

 Vibrația aducătoare de pace

Terapia cu gongul și bolurile tibetane acționează în mai multe planuri: energetic, influențând meridianele energetice, chakrele și blocajele energetice. În plan fizic, interacționează cu respirația, bătăile inimii, presiunea sanguină, tensiunile musculare. În plan psihofizic, are efecte benefice asupra sistemului nervos central, aupra insomniei și nervozității, relaxează și tonifică. Elimină frica, nerăbdarea, ameliorează concentrarea. În plan emotiv, reușește să pună în mișcare energia cristalizată în corpul nostru datorită emoțiilor blocate. Pe plan spiritual, aduce armonie și stimulează capacitatea meditativă. Bolurile tibetane sunt și ele instrumente muzicale antice, folosite ca suport sonor în timpul meditațiilor și rugăciunilor, cu intenția de a conecta dimensiunile cerești cu dimensiunea pământească. Dubla lor misiune este de a emana vibrații și de a emite un sunet bogat de armonii, ce induc stări de pace ascultătorului. Terapia cu boluri tibetane este în prezent larg răspândită în India, Japonia, Coreea, Nepal, China.

 Un fel de exorcism…

„Tratamentul” nu afectează numai latura psihică, ci și corpul fizic, cu tensiunile și rigiditățile sale, până la diverse blocaje musculare care, de obicei, cauzează boala. Emoțiile negative paralizează, iar situațiile de stres, într-un fel sau altul, dereglează echilibrul emotiv și conduc la blocaje la nivel corporal, care împiedică emoțiile să circule libere. Sunetul clopotului tibetan are efecte benefice in special pentru sistemul nervos central și aduce beneficii pentru toate problemele legate de insomnie și iritabilitate. Conform specialiștilor de la Humanity`s team Romania, vibrațiile sonore ale sunetului gongului pot încetini îmbătrânirea, pot curăța mintea, ne eliberează de emoțiile negative și generează un tip de exorcism care provoacă o „transformare spontană”. După o astfel de terapie, pacientul reintră într-o armonie totală între corp și minte. Gongul este un instrument vechi, pe care șamanii îl utilizau încă de acum 4.000 de ani, pentru puterea lui extraordinară de a transforma omul. Vibrațiile sonore eliberează sufletul și „ridică” toată greutatea interioară.

PENTRU CEI INTERESATI

Humanity’s Team Romania are deosebita placere sa va invite la:

TERAPIE VIBRATIONALA
PRIN INTERMEDIUL SUNETULUI DE GONG SI BOLURI TIBETANE

cu
Master Gong Elisabeta Ghelber,
Master Gong Massimo Piazza
si prietenii lor din Italia si Slovenia

CONTRIBUTIA Dvs.

Participarea la acest eveniment se va face in schimbul unei donatii pentru acoperirea costurilor ocazionate de organizare si sustinerea asociatiei non-profit Echipa Omenirii.
Adultii: 50 Ron;
Pensionarii si persoanele cu dizabilitati: 35 Ron;
Copiii: gratuit.

Unde: Locatia se va comunica ulterior persoanelor inscrise.
Cand: 27, 28 octombrie 2012
Persoana de contact: Alexandru Antonie  alexandru.antonie@innermind.ro

Constanta:

Unde: Colegiul National de Arte „Regina Maria” Constanta, Bulevardul Alexandru Lapusneanu nr. 11,  Constanta, langa Casa de Cultura a Sindicatelor.
Cand:
25 octombrie 2012
Persoana de contact: Mariuca Iancu  mariuka.iancu@gmail.com

Organizatori:

Humanity’s Team Romania 

Inner Mind Potential

Georgeta Sultan www.healing.ro

Organizarea acestui eveniment implica costuri ridicate in avans, transportul celor 9 gonguri este foarte costisitor, asadar apreciem inscrierea Dvs. din timp, impreuna cu transferul donatiei pentru participare. Datele pentru transfer sunt:

ASOCIATIA ECHIPA OMENIRII
CIF: 27890300
IBAN: RO21RNCB0065120374630001
BANCA: BCR BUCURESTII NOI
Detalii: Donatie participare eveniment Gong

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.