6.455

„Hai sictir în mă-ta, curva dracului!”

de Dana Fodor Mateescu Căutând un post de desene animate pentru fiul meu, am nimerit în plin scandal la emisiunea lui Măruță, de ieri după-amiază! Cearta ca în spatele blocului […]

de Dana Fodor Mateescu

Căutând un post de desene animate pentru fiul meu, am nimerit în plin scandal la emisiunea lui Măruță, de ieri după-amiază! Cearta ca în spatele blocului de nefamiliști din Ferentari, în zi de salariu (să mă scuze locuitorii cartierului!) între Mariana Moculescu și Corneliu Vadim Tudor. Totul m-a îngrozit, scârbit, înfricoșat și debusolat. Și sunt convinsă că nu numai pe mine.  

Invitată la „Happy Hour”, Mariana Moculescu, fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu, și-a ieșit din minți când europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a intervenit telefonic încercând să o pună la punct, nemulțumit pentru că aceasta nu îi este recunoscătoare după ce el a ajutat-o să-și găsească de lucru: „Persoana este în criză de isterie şi după ce a zis că se pişă pe România ar trebui să-i dau şi nişte palme în cap. E făcută în palma, la beţie, n-ai cu cine vorbi. Hai sictir în mă-ta de curva dracului. Taci din gură! Nu îţi e ruşine curvă de ţigan? Fir-ar mă-ta a dracului de curva dracului! Du-te în morţii mă-tii!”, a șuierat furios C.V. Tudor.

Mariana Moculescu i-a răspuns prompt, cum a știut ea mai bine: „Văcarule! Până când crezi că o să tolerez acest comportament? (…) Ai scris poezii pupincuriste. Chiar permitem tuturor dobitocilor şi văcarilor din ţara asta să facă ce vor ei?”

Foto: Realitatea.net

Tribunul însă nu s-a dat bătut și a rămas la telefon, indignat. Pentru că Moculeasca l-a amenințat că va face presei dezvăluiri despre el, Vadim a atacat: „Ce probe are curva aia de ţigan împotriva mea? Cătăline, tu mi-ai zis să o ajut pe nenorocita asta, Horia mi-a spus să mă port frumos cu ea fiindcă e mama copilului său. Am trimis-o pe centură pentru un reportaj gazetăresc. Eu nu înjur, domnule, eu sunt un om elegant. Mi-a făcut viaţa un infern, i-a făcut viaţa un infern lui Horia Moculescu. Ea trăieşte doar din scandal. Uite că a dat peste zmeul zmeilor, care-i dă dinţii pe gât. (…) Se ducea îmbrăcată în cluburi ca o motociclistă. Dar ce a jucat ea, Pupăza din tei? Ce mă-ta pe gheaţă ai jucat, fă? Locul tău e la puşcărie. Şi al Oanei Zăvoranu la fel. Amândouă sunt prostituate. Promit că vă trimit pe la închisoare. Aveţi sângele stricat. Sunt nişte gunoaie sociale. Nu mă voi opri până nu voi curaţa ţara de astfel de oameni. Uite ce faţă de muistă are!”

Și cu asta basta. Doamne, mi-e dor de TVR Cultural ca de mama! Ca să-mi spăl creierii și sufletul de asemnea dejecții, ar trebui să stau 3 luni în Munții Apuseni, singură, doar eu cu veverițele!

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.