3.213

Arșinel despre stand-up comedy: „M-au înspăimântat cu vulgarități spuse pe șleau!”

Cunoscutul actor Alexandru Arșinel a declarat pentru emisiunea Digicult că a fost îngrozit de calitatea unor trupe de stand-up comedy.  „Eu am dat vreo două castinguri la Teatrul Tănase și […]

Cunoscutul actor Alexandru Arșinel a declarat pentru emisiunea Digicult că a fost îngrozit de calitatea unor trupe de stand-up comedy. 

Iuliana Ciugulea. Foto: DIGITV.

„Eu am dat vreo două castinguri la Teatrul Tănase și mi-au venit și câțiva băieți care au făcut stand-up comedy. Unii mi s-au părut interesanți. Alții m-au îngrozit. M-au îngrozit, m-au băgat sub scaun! Cu niște vulgarități spuse pe șleau. M-am înspăimântat. Important este ca după aceste spectacole, când pleci, chiar dacă te-ai amuzat, să nu spui „A, niște golani!”…

Discuția de săptămâna aceasta de la emisiunea Digicultse va concentra pe evoluția umorului românesc, în ultimii 20 de ani. La întrebările pe care și le-au pus realizatorii: dacă se mai râde cu poftă în România, dacă se mai spun bancuri sau dacă mai există Bulă, a răspuns și directorul Teatrului Constantin Tănase, Alexandru Arșinel.

Domnia sa nu privește cu ochi prea buni fenomenul stand-up comedy, atât de la modă acum, și crede în continuare că actorul este dator să ridice nivelul cultural al publicului spectator și să-l binedispună.

Replica reprezentanților genului va fi dată cunoscutului actor de revistă, în ediția Digicult de sâmbătă, emisiune prezentată de Iuliana Ciugulea la Digi 24.

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.