2.868

Daniela Nane și Andi Vasluianu, intervievați de cel mai mic reporter TV

Sunt frumoși și talentați, sunt actori îndrăgiți și au sute de fani. Vorbim despre Daniela Nane și Andi Vasluianu, invitații Mirunei, cel mai mic reporter de televiziune, în week-end la […]

Sunt frumoși și talentați, sunt actori îndrăgiți și au sute de fani. Vorbim despre Daniela Nane și Andi Vasluianu, invitații Mirunei, cel mai mic reporter de televiziune, în week-end la Jurnalul pentru copii, emisiune difuzată de la 09.30 pe Digi24. 

Mamă a unui băiețel, Daniela Nane i-a povestit Mirunei cât de importantă este relația dintre ea și Codrin, cum își petrec timpul împreună. „Codrin e mare de acum, nu îi mai citesc povești. În schimb mai avem obiceiul să citim seara la culcare din Atlasul cu cele 7 minuni ale lumii. Am citit Legendele Olimpului, ambele volume”. Actrița își duce fiul peste tot cu ea, pe platourile de filmare, la cursuri de tot felul și crede că va fi un bun actor într-o zi. Codrin cred că a jucat în vreo trei filme cu mine. Când era foarte mic a venit pe platou, în „La urgență”, s-a jucat cu un băiețel care era pe acolo și a întrebat: „Mamă, dar ce face copilul ăsta aici? Păi joacă un film. Cum joacă în film? Păi uite are un rol. Și Codrin a zis (avea7 ani): Vreau și eu să joc în film! Bine… zic, dacă vrei o să rezolvăm. Și am fost foarte mirată că s-a descurcat foarte bine. Din prima clipă!”, mărturisește Daniela Nane.

Foto: DIGITV

Andi Vasluianu a avut parte de interviul vieții lui. Nici un alt reporter nu a îndrăznit să-l abordeze vreodată atât de direct, cu întrebări de genul: „Am auzit că te iubesc toate femeile, e adevărat?”  Răspunsul a venit destul de timid: „Nu cred că mă iubesc toate fetele. Ce, tu mă iubesti? Nu cred! Nu! Nu mă iubesc toate fetele! Mi-ar placea mie, dar nu!” Apoi, într-o notă mai serioasă, Miruna l-a întrebat dacă mai păstrează în suflet copilul care a fost. Eu sper că da! Tocmai asta vreau să îi învăț și pe studenții mei să fie în continuare copii. Exact asta îmi doresc și eu. Să am încă inima de copil și…știi. actorii.. așa se spune…sunt copii, de fapt. Și se joacă mult… bine dar e un joc serios”, a mai spus Andi Vasluianu. Două interviuri pline de umor și sensibilitate, în stilul caracteristic al Jurnalului pentru copii, singura emisiune de televiziune pentru întreaga familie, sâmbătă și duminică, de la 9.30, la Digi 24.

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.