2.491

Misterul caprei și copitele roz-bombon

de Dana Fodor Mateescu Recent, americanii din SUA au fost surprinși de o întâmplare cu totul neobișnuită: o tânără, în jur de 20 de ani, a intrat nestingherită pe o […]

de Dana Fodor Mateescu

Recent, americanii din SUA au fost surprinși de o întâmplare cu totul neobișnuită: o tânără, în jur de 20 de ani, a intrat nestingherită pe o proprietate privată, a întâlnit o căpriță în țarcul ei, a ademenit-o și a dus-o într-un loc necunoscut…

Ce i-o fi promis copitatei, ce discurs feminist i-o fi ținut, că la ăia așa e!, nu va afla, probabil, nimeni, niciodată.

Cert e că biata rumegătoare s-a lăsat manipulată și sedusă de vorbele frumoase ale tinerei. Și capra, behăind în american-english, dădea din cap în semn că: „Da, dragă, te înțeleg perfect!, Ye`, noi femeile suntem niște prințese!” Apoi, odată s-a trezit că are copitele roz-aprins! „Vai, tu, ce bine arăt! Behehehhe! Când m-o vedea John, berbeeeecul ăla superbbbbb, beee!”

Stăpânii caprei au fost şocaţi descoperindu-i copitele roz! Ei au elucidat misterul „pedichiurii” abia după ce s-au uitat pe camerele de supraveghere. Așa au înțeles că animalul fusese furat noaptea.

Până acum, hoața nu a fost identificată și nimeni nu știe de ce a făcut acest gest straniu. Nici cornuta nu vrea să behăie vreo vorbă! Unii cred că acest incident a coincis cu săpătămâna luptei împotriva cancerului, iar oja de pe copitele căriței ar putea fi asimilată simbolului campaniei: rozul. Numai berbecul John e de altă părere…Dar pe el nu-l întreabă nimeni!

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.