4.452

A murit actorul Șerban Ionescu…

Doliu în lumea artistică. Şerban Ionescu, îndrăgitul actor, în vârstă de 62 de ani, a încetat din viaţă miercuri seară, la Spitalul Floreasca, acolo unde a fost internat cu o […]

Doliu în lumea artistică. Şerban Ionescu, îndrăgitul actor, în vârstă de 62 de ani, a încetat din viaţă miercuri seară, la Spitalul Floreasca, acolo unde a fost internat cu o zi în urmă.

Şerban Ionescu a mai fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Capitală de la data de 18 septembrie până în 2 octombrie, după ce a urmat un tratament într-o clinică din Germania, unde a și fost diagnosticat cu scleroză amiotrofică, o boală neurologică degenerativă gravă, după ce iniţial fusese diagnosticat cu borelioză. Actorul Şerban Ionescu este unul dintre cei mai apreciaţi actori români de teatru şi film ai ultimelor decenii. A jucat roluri remarcabile în peste 40 de filme, care au rămas în memoria și inimile iubitorilor de gen: Imposibila iubire”, „Ion: Blestemul pamîntului, blestemul iubirii”, „Pădureanca”, „Țapinarii,” serialul TV- „Lumini și Umbre”, „Capcana mercenarilor”, „Oglinda”, „Mircea”, etc. Șerban Ionescu s-a născut s-a născut pe 23 septembrie 1950 în Corabia. Dumnezeu să-l odihnească! E.M.

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.