4.471

Sanda Ladoși: „Am doi copii care mă țin vie”

Sanda Ladoşi, cunoscută ca o artistă foarte discretă şi deloc dornică să vorbească despre viaţa ei privată, a acceptat totuşi invitaţia Mirunei, micul reporter de la Digi24, pentru a vorbi […]

Sanda Ladoşi, cunoscută ca o artistă foarte discretă şi deloc dornică să vorbească despre viaţa ei privată, a acceptat totuşi invitaţia Mirunei, micul reporter de la Digi24, pentru a vorbi exact despre temele pe care le evită de obicei: despre copiii săi, despre felul în care încearcă să-i crească şi să-i educe, despre pasiunile lor sau sporturile pe care le practică. Şi pentru că, deşi are o mulţime de activităţi de făcut zilnic, arată totuşi impecabil, Miruna a vrut să ştie cum reuşeşte. „Sport prea mult nu fac, dar Bogdan, băiaţelul meu, care este foarte activ, are grijă să mă întreţină foarte bine. Şi nu vrei să auzi câte ture dăm prin casă! Norocul meu este că avem o casă mare şi avem loc, dar mergem şi cu rolele, alergăm. Nu e un sport organizat. Sunt activităţile săptămânale pe care le respectăm, respectiv amândoi copiii merg la înot, Ioana face balet, Bogdan, de la anul, va face karting şi s-ar putea să facă putin aikido. Îi trebuie puţin autocontrol. Şi m-am gândit că acolo l-ar putea ajuta să se autoeduce. Şi eu cred că dacă te organizezi puţin îţi faci timp pentru toate. Eu pot să spun că mă simt foarte bine, sunt împlinită, am doi copii minunaţi care mă ţin vie.”

Miruna a fost curioasă să știe dacă celebritatea schimbă oamenii, întrebare la care  Sanda Ladoşi i-a răspuns foarte sincer. „Mama are o vorbă interesantă: greu se fac oamenii oameni. Asta apropo şi de faptul că stă lângă mine şi vede cum mă chinui să îmi educ copiii. Dar dacă un om este bine construit, dacă s-a aşezat în viaţa lui cărămidă cu cărămidă, dacă omul este om cu adevarat…nu, nu se schimbă! E foarte dificil pentru unii să îşi păstreze echilibrul, în situaţia în care toată lumea este încântată de prezenţa artistului respectiv. Şi atunci, probabil că mulţi dintre ei se pierd.” Special pentru „Jurnal pentru copii” artista a vorbit despre ambiție și vise împlinite. „Orice vis atins mult prea repede şi fără efort nu are consistenţă şi nu durează. Este foarte adevarat că, de multe ori, alergând după visul tău plăteşti foarte mult şi ajungi să devii foarte obosit când îţi atingi scopul şi apoi nici nu mai poţi să te bucuri. Dar totuşi undeva în colţul minţii există satisfacţie.”

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.