3.242

Se fac angajări la Domo, Flanco și Altex!

Altex, Flanco şi Domo, jucători mari pe piaţa de electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia din România, fac angajări la nivel naţional, în această perioadă. Caută de la barmani, consultanţi de […]

Altex, Flanco şi Domo, jucători mari pe piaţa de electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia din România, fac angajări la nivel naţional, în această perioadă. Caută de la barmani, consultanţi de vânzări, la analist financiar şi director de magazin. Economica.net îţi spune ce posturi sunt acum deschise la cei trei jucători mari din piaţa de profil, ce vor angajatorii de la candidaţi şi cum îi ofertează. „Cometex”, parte a grupului de firme Altex, angajează pentru Centrul Comercial Aurora Mall Buzău pe postul de barman. Candidatul ideal are calificare în domeniu, experienţă în domeniu şi e dispus să muncească în ture.

Altex caută în această perioadă un specialist vânzări în Cluj, Iaşi, Focşani. Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii, ştii să operezi un PC şi eşti flexibil.
Altex mai angajează în această perioadă un asistent de vânzări în Bacău, Sibiu, Mediaş. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit cel puţin studii medii, ştii să operezi un PC, eşti flexibil şi ai iniţiativă.
Altex așteaptă, la Buzău, candidatul potrivit pentru postul de marketing & leasing manager. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare şi ai minimum 3 ani experienţă într-un post similar. Pentru posturile de mai sus, Altex oferă pachete salarial corelate cu performanţele obţinute de salariaţi.

Și Flanco vrea să angajeze personal! Sunt căutați oameni pentru patru posturi de consultant vânzări la Bucureşti, Braşov şi Sibiu. Dacă ai minimum 2 ani experienţă într-o poziţie similară, ai experienţă în domeniul vânzărilor de produse GSM, eşti dispus să munceşti în ture, atunci te califici pentru acest post. Flanco mai caută acum doi şefi de raion în Braşov şi Ploieşti. Candidatul potrivit pentru acest post are minimum 3 ani experienţă într-o poziţie similară (preferabil în coordonarea unui magazin de cel puţin 10 angajaţi sau de 1000 de metri pătraţi).
Compania ofertează candidaţii cu bonusuri corelate cu performanţa magazinului, care pot ajunge la 75% din venitul lunar al angajatului.

Flanco angajează candidatul potrivit pentru postul de financial analyst în Bucureşti. Candidatul potrivit pentru acest post a obţinut licenţa în Finanţe sau în Administrarea Afacerilor şi are minimum 5 ani experienţă în controlling, audit sau analiză financiară.

Și Domo recrutează în această perioadă candidaţii potriviţi pentru postul de director de magazin în Caracal, Bucureşti, Sibiu, Constanţa. Eşti potrivit pentru acest post dacă ai minimum 2 ani experienţă în vânzări, dacă ai minimum 3 ani experienţă în retail şi dacă ştii piaţa locală de retail. Domo ofertează candidaţii cu pachete salariale atractive pentru acest post. Mult succes tuturor!

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.