2.278

Și motanii sunt mahmuri

D.F.M. L-am întâlnit pe stradă, în urmă cu vreo jumătate de oră. Dormea dus, n-avea treabă! La trei metri de el lătra un jigodel sârmos, frumușel și isteric. Pe el […]

D.F.M.

L-am întâlnit pe stradă, în urmă cu vreo jumătate de oră. Dormea dus, n-avea treabă! La trei metri de el lătra un jigodel sârmos, frumușel și isteric. Pe el nu-l deranja nimic. Sforâia și, din când în când, plescăia. L-am trezit cu un deget. A mieunat gros, mahmur și acru:

-Maaaaaaaaaaaaaaaaau!

A cam exagerat azi-noapte! A fumat prea mult în club! A băut cu băieții, a jucat biliard, a mai încins niște șobolani din mahala…Miorlaaauuu! Și erau așa de multe „fetițe”, care trăgeau de blana lui!!!

Ba una bălană, fițoasă și cu ochii albaștri (o corcitură de persană!) i-a lăsat și-o zgaibă la ureche, dar o să-i treacă. Nu se vede! El e cotoșman de cartier, hârșit în toate și aprig când se-nfurie. Acum, dacă tot l-am trezit (Rușine să-mi fie!), s-a apucat să facă niște exerciții la bară: un-doi, un-doi…Așaaa. Acum e mai bine.

-Cât ai zis că e ceasul, cucoană? Mi s-a făcut o foaaameeee!!! N-ai cumva un pește-n geantă?

Comments

comments

Etichete: , ,

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.