2.771

Angelina Jolie se pune pe operații estetice

Angelina Jolie se pregătește să devină mireasă curând, dar asta nu se va întâmpla înainte de a-și face câteva operații estetice. Actrița va suferi mai multe intervenţii chirurgicaleca să arate […]

Angelina Jolie se pregătește să devină mireasă curând, dar asta nu se va întâmpla înainte de a-și face câteva operații estetice. Actrița va suferi mai multe intervenţii chirurgicaleca să arate excelent atunci când va păşi la altar.

Angelina, în vârstă de 37 de ani, crede că arată bătrână și este gata să cheltuiască o avere pentru a fi mai frumoasă și tânără la nuntă. „Vedeta este speriată de liniile de pe fruntea ei şi de stratul de grăsime depus pe abdomen, însă nu are legătura cu greutatea ei. Angie urăşte faptul că i se deformează corpul. Ea mai vrea să facă o liposucţie în zona fundului şi a coapselor.”, spune o sursă citată de Showbizspy.com.

D.M. (Foto: hdw.eweb4.com)

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.