2.601

Concurs cu premii E.M.

Ne-am gândit, la început de an, să organizăm un concurs cu premii pentru voi. Trimiteți-ne pana la data de 1 Martie a.c. pe adresa: contact@edituramateescu.ro o întâmplare deosebită din viața […]

Ne-am gândit, la început de an, să organizăm un concurs cu premii pentru voi. Trimiteți-ne pana la data de 1 Martie a.c. pe adresa: contact@edituramateescu.ro o întâmplare deosebită din viața voastră, iar noi vă publicăm povestea pe siteul nostru www.edituramateescu.ro. Primii 10 autori care își vor vedea textele pe site-ul nostru într-o rubrică specială vor primi prin poștă (cadou!) cele patru cărți tipărite până acum de noi. Tot noi plătim și taxele poștale aferente expediției coletelor pentru destinatarii din România. Fiecare material trebuie să aibă în jur de 3000 de semne, adică aproximativ o filă și jumătate, și să fie însoțit de minimum o fotografie relevantă. Tot pe e-mail vă rugăm să ne trimiteți și adresa poștală unde doriți să primiți coletul, dar și un număr de telefon la care puteți fi contactat.

EM

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.