2.499

Dallas revine pe micile ecrane

Celebrul serial Dallas se întoarce în România din 12 ianuarie la Antena1. Telespectatorii vor avea ocazia să revadă povestea familiei Ewing în care vor apărea și alte personaje noi. Alături […]

Celebrul serial Dallas se întoarce în România din 12 ianuarie la Antena1. Telespectatorii vor avea ocazia să revadă povestea familiei Ewing în care vor apărea și alte personaje noi. Alături de Larry Hagman, Linda Gray și Patrick Duffy.

Din păcate, anul trecut, în luna noiembrie, îndrăgitul actor Larry Hagman, interpretul lui JR Ewing, exact în momentul în care se făceau pregătirile pentru noul sezon. Chiar și în America, cel mai îndrăgit serial din toate timpurile, (1978-1991), a înregistrat în vara anului trecut audiențe record. Unul dintre cele mai urmărite momente din istoria televiziunii a fost acela când JR a fost împușcat.

Patrick Duffy și Larry Hagman, cei doi frați din serialul Dallas erau prieteni în afara platourilor de filmare. Primul dintre ei a făcut o declarație emoționantă după ce a aflat că amicul lui suferea de cancer. „Serialul imita într-un mod crunt ceea ce se întâmpla în realitate colegului meu. A fost foarte greu să filmez acele secvențe. Eram în Dallas când Larry m-a sunat și mi-a dat vestea tragică. Nu mi-a venit să cred!”, avea să spună Patrick.

După 13 ani de la finalizarea primei serii, producătorii de la Warner Bross au demarat filmările pentru sezonul al doilea al serialului Dallas. Deși a fost diagnosticat cu cancer la gât în 2011 Larry Hagman nici n-a conceput să renunțe la acest proiect spunând că actoria este viața lui. „Vreau să joc și la 94 de ani. Sunt gata să muncesc încă 13 ani la Dallas. Nu vreau să mă retrag, iubesc actoria și am avut o carieră minunată.”, spunea actorul pentru Daily Mirror. Nu mai puțin de 7 milioan de telespectatori au urmărit noua generație a serialului Dallas. Față de alte seriale de televiziune cum ar fi Melros Place sau Beverly Hills care au fost considerat de critica de specialitate eșecuri, Dallasul a avut șansa unei distribuții de excepție: Larry Hagman ca J.R. Ewing, Patrick Duffy ca Bobby Ewing, Linda Gray ca Sue Ellen Ewing, Victoria Principal ca Pamela Barnes Ewing, Jim Davis ca Jock Ewing, Barbara Bel Geddes ca Eleanor „Miss Ellie”, Charlene Tilton ca Lucy Ewing Cooper, Steve Kanaly ca Ray Krebbs, Ken Kercheval ca Cliff Barnes sau Priscila Presley ca Jenna Wade și George Kennedy ca McKay. Lor li se alătură actori mai tineri: Josh Henderson, Jesse Metcalfe, Jordana Brewster.

EM

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.