3.202

Starea vremii văzută de un copil

by Andrei Cristian Mateescu Azi e sâmbătă, mi-e frig, m-am trezit târziu pentru că am stat aseară să mă uit la desenul animat Curaj, câinele fricos. Vremea e urâtă, cu […]

by Andrei Cristian Mateescu

Azi e sâmbătă, mi-e frig, m-am trezit târziu pentru că am stat aseară să mă uit la desenul animat Curaj, câinele fricos. Vremea e urâtă, cu „lacoviță” și uneori ninsoare. Cred că în cer, sus de tot, se bat norii și își sparg fețele, curge din ei numai frig amestecat cu „lacovița” aia despre care am mai zis eu. Dacă ies afară la un fotbal, îmi pun și fulărelul. Bătrânii să aibă grijă când merg pe stradă și să se țină de garduri. Pe jos e gheață. La mine în curte e multă. Bebelușii nu au voie afară azi. La revedere!

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.