3.615

Din banii câștigați în primul filmul, Medeea Marinescu și-a cumpărat un pian

Medeea Marinescu a crescut pe platourile de filmare. O cunoaște o ţară întreagă, de la cei mici până la cei mari, din filmul „Maria Mirabela”. Este actriţa Teatrului Naţional din […]

Medeea Marinescu a crescut pe platourile de filmare. O cunoaște o ţară întreagă, de la cei mici până la cei mari, din filmul „Maria Mirabela”. Este actriţa Teatrului Naţional din Bucureşti şi invitata Mirunei la „Jurnalul pentru copii” din această sâmbătă.

Povestea ei este una a copilăriei perfecte: cu părinţi care i-au îndeplinit toate dorinţele, cu zile în şir petrecute într-o lume de poveste, pe platourile de filmare, cu castele, cai, costume de epocă şi săbii, sau cu lecţiile de pian pe care şi le-a dorit atât de mult. „Primii bani mai importanţi pe care i-am câştigat au fost la filmul Maria Mirabela. Pentru că eu eram mică, părinţii mei s-au ocupat de educaţia mea. Eu le-am spus că vreau să cânt la pian şi mi-au cumpărat un pian cu coadă”, spune Medeea.

„Nu e mami acolo, e un băiețel”

Actrița este acum o mamă dedicată și este fericită pentru că vrea să-l învețe pe fiul ei că cel mai important lucru este ca un copil să ştie să se bucure. „Să încerce să fie vesel şi să nu fie plângăcios şi să se supere din orice, pentru că atunci oamenii nu vor mai vrea să stea în preajma lui şi nu le va face plăcere cum nici lui nu îi face plăcere să se joace cu cineva care plânge tot timpul.”

Întrebată de către Miruna dacă fiul ei a văzut vreun film sau vreo piesă de teatru în care ea a jucat, Medeea a povestit ca i-a pus DVD-ul cu „Maria Mirabela” doar că cel mic nu a recunoscut-o. „ A zis: nu e mami acolo. Atunci, l-am întrebat: dar cine e? Iar el a răspuns: un băieţel…”

Sâmbătă, de la ora 9.30, Miruna, Sara şi Radu vă dau întâlnire la o nouă ediţie de poveste a „Jurnalului pentru copii”, pe Digi24.

EM

Foto: DIGITV

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.