2.831

Fii om, adoptă o pisică!

Duminică, 24 martie a.c., iubitorii de pisici sunt așteptați în localul „Dianei Patru” din strada cu aceeași denumire și același număr, adică Dianei nr. 4, aflată lângă Piața Rosetti, la […]

Duminică, 24 martie a.c., iubitorii de pisici sunt așteptați în localul „Dianei Patru” din strada cu aceeași denumire și același număr, adică Dianei nr. 4, aflată lângă Piața Rosetti, la un eveniment special în care vor putea să ia acasă o mică felină sau să contribuie material pentru îngrijirea acestora.

Manifestarea denumită „Cafeneaua cu Pisici” este organizată de „Camera cu Pisici – The Cat Room” și se află la a treia ediție. Aceasta reprezintă un proiect de voluntariat menit să educe oamenii în privința atitudinii pe care trebuie să o aibă față de animale, dar și să ajute la salvarea celor aflate în dificultate, abandonate de stăpâni pe străzi și care își așteaptă un stăpân iubitor.

Organizatorii ne asigură că toți banii colectați cu această ocazie vor fi folosiți pentru cumpărarea de hrană și diferite accesorii care să le însenineze viața pisicuțelor: pătuțuri, pernuțe, etc.

EM

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.