3.049

Christian Ungar își caută dreptatea

De curând, am primit prin e-mail de la domnul Christian Ungar, din Germania, scrisoarea de mai jos. Domnia sa are mari necazuri cu o casă și un teren, care au […]

De curând, am primit prin e-mail de la domnul Christian Ungar, din Germania, scrisoarea de mai jos. Domnia sa are mari necazuri cu o casă și un teren, care au aparținul părinților lui. După moartea acestora, domnul Ungar a vrut să intre în posesia moștenirii, dar s-a trezit că este altcineva proprietar. 

„Pe data de 14.03.2013 aceștia (cei care susțin că sunt proprietari n.r.) s-au băgat în casa mea primită prin testamentul dat de tăticul în favoarea mea. Am făcut de două ori plângere la Parchet la Lugoj pentru violare de domiciliu și distrugeri de bunuri și nu au luat nici o măsură pâna la ora aceasta. Eu apelez la dumneavostră fiindca îmi este rușine să depun plângere la Consulatul German sau la Ambasada Germană sau la justiția europeană.

Nu vreau să-mi fac țara de rușine, bună, rea este și țara mea. Nu mi-a fost rușine niciodată să spun cu voce tare ca sunt român. Dar să-mi fure și casa și cele 10 hectare de teren intravilan din Lugoj?

Ați văzut răspunsul Poliției Lugojene din faximil? Am multă răbdare, dar încep să se ducă prea departe cu gluma asta de prost gust. Vreau numai ceea ce mi se cuvine, este moștenirea mea primită de la părinții mei, nu am furat-o de la nimeni.Vă rog foarte frumos, ajutați-mă, stiți mai bine ca mine mersul din țară! Unde trebuie să apelez? Ce să mai fac?

Vă mulțumesc,

Christian Ungar

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.