8.263

Blestemul prostului…

În urmă cu mai mulți ani, o rudă apropiată, geloasă că respiră același aer cu mine, m-a blestemat, în stil specific: „Să dea Cel Drept să conduceți toată viața o […]

În urmă cu mai mulți ani, o rudă apropiată, geloasă că respiră același aer cu mine, m-a blestemat, în stil specific: „Să dea Cel Drept să conduceți toată viața o Lada 1200 din 78!”

Ba chiar a avut „inteligența” să se semneze, pe forumul ziarului la care lucram, cu numărul bietei noastre Papașa, (da, o mașină sovietică) parcată pe vremea aceea în fața blocului unde locuiam. Probabil ipochimenul credea că lumea de pe stradă sau vecinii vor face legătura între tăblița de înmatriculare și…postarea lui imbecilă de pe Internet. Atât de îngustă era, și este și acum, lumea în care trăiește.

Dar pentru că dumnealui, blestematorul, are în loc de suflet un pantof scofâlcit, pișat de câini, afurisenia lui a fost înțeleasă pe dos de Cel Drept, căruia îi mulțumim încă o dată pe această cale! Ne-a luat Lada 1200 din 78 și ne-a dat o zvârlugă de Merțan C200. Și știți ce e culmea? Îl conduce nevastă-mea.

Iata in incheiere o dedicatie pentru acest nefericit:

RM

Comments

comments

Razvan Mateescu

Despre Razvan Mateescu

este autorul a peste 1000 de reportaje publicate pe parcursul a două decenii în presa scrisă, în cele mai importante cotidiene centrale. A colaborat la mai multe publicații bucureștene cu articole pe teme de credință, societate, turism, oameni deosebiți. În anul 2006 jurnalistul a primit, împreună cu soţia lui, Dana Fodor, premiul pentru Faptul Divers Pozitiv.