2.743

Dintr-o-nghititura

Adrian Jugaru -Proza scurtă- Ne-am adunat unul pe altul și ne-am închis în camera aia cu draperii furate de la Eliade, ne-am așezat turcește în mijlocul ei și ne-am băut […]

Adrian Jugaru

-Proza scurtă-

Ne-am adunat unul pe altul și ne-am închis în camera aia cu draperii furate de la Eliade, ne-am așezat turcește în mijlocul ei și ne-am băut cafeaua din două cești ciobite, ne-am prezis trecutul și ne-am amintit viitorul, am început apoi să cântăm „avion cu motor, ia-mă și pe mine-n zbor” și-ai zis că eu sunt o aripă și tu alta și ne-am cambrat până-n cambrian și-apoi ne-am întins până-n mezozoic de-am mângâiat dinozaurii pe creștet, apoi am înghițit toți norii pe care i-am văzut, de ne-a durut stomacul cât am zburat până acasă, iar când am căzut pe covor am vărsat cafeaua și eu am zis că mă duc să fac alta și tu ai zis că nu mai e nevoie, că ne putem bea unul pe altul și-am început să ne bem până am rămas eu fără tine și tu fără mine.

Comments

comments

Dana Fodor

Despre Dana Fodor

este o ziaristă absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu o experiență de 16 ani în presă. Și-a început activitatea ca reporter la Radio Uniplus, apoi la Radio 21. Ulterior a fost angajata și colaboratoarea mai multor cotidiene și reviste centrale. A publicat poezii în Ziua Literară şi a participat la câteva întâlniri pe această temă, în cadrul cenaclului Euridice. În anul 2006 jurnalista a primit, împreună cu soţul și colegul ei, Răzvan Mateescu, premiul „Învingători pentru România” la Gala Premiilor „Ursus” pentru Jurnalism. A publicat până acum patru cărți: două pentru copii, una cu reportaje și alta cu poezii.