2.460

Mesaj pentru ministrul sănătății

Iată ce mesaje primim pe blog în legătură cu dr. oncolog Anca Irinel Gheorghiu de la Policlinica 34 din Drumul Taberei, cea care a refuzat să prescrie morfină unui bolnav […]

Iată ce mesaje primim pe blog în legătură cu dr. oncolog Anca Irinel Gheorghiu de la Policlinica 34 din Drumul Taberei, cea care a refuzat să prescrie morfină unui bolnav de cancer în ultimă fază și care a fost pedepsită de Colegiul Medicilor din București doar cu o…avertizare. Domnule ministru al sănătății, Eugen Nicolăescu, dumneavoastră ce spuneți? E normal?

Liliana:

Trimis în PM/marți/140 la 22:40

E NEBUNA ACEASTA DOCTORA! FRATILOR, ARE GRAVE DEZECHILIBRE PSIHICE! TREBUIE CERUTA O EXPERTIZA PSIHIATRICA PENTRU EA! NU ARE DREPTUL SA PROFESEZE! NU EXAGEREZ CU NIMIC, NU SPUN VORBE MARI! FACETI CEVA! EU AM CUNOSCUT-O, O INSCRISESEM PE MAMA LA ONCOLOG TERITORIAL! DUPA PRIMA INTALNIRE MI-AM DAT SEAMA CA ARE DEFICIENTE PSIHICE! SI AM INTUIT BINE: ULTERIOR AM AFLAT CA A VRUT SA SE SINUCIDA, ARUNCANDU-DE DE LA FEREASTRA!!!!

Liliana

Trimis în PM/marți/140 la 22:29 | În răspuns la Renata.

Aceasta doamna doctor Gheorghiu e nebuna! Nu e gluma, nu exagerez! Am cunoscut-o si eu, din pacate! Mama: cancer pulmonar…am inteles, din surse sigure, ca aceasta nebuna a vrut sau s-a aruncat de la etaj, din prea mult amor!!!! de la primul contact cu ea, mi-am dat seama ca ceva nu e in regula cu ea, ulterior am aflat aceasta grozavie! oricum am renuntat imediat la serviciile ei, inainte de a afla amanunte despre statusul ei psihic!

Irina Radulescu

BUNA ZIUA , IN ATENTIA COLEGIULUI MEDICILOR ,
AS RUGA COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMANIA, sa formeze o comisie din cei mai buni si renumiti medici din Romania din toate specialitatile si sa testeze toate cadrele medicale, ma refer la DOCTORII care sint la urgente si pe sectii in spitale, pentru a le vedea competenta si nivelul la care se afla . Este necesara acesta testare, examen, pentru ca se intimpla foarete des sa puna un diagnostic gresit care duce la decesuri din ce in ce mai mult. Sa fie programate pe rind aceste cadre la textare in Bucuresti si care nu corespund profesional sa li se ridice diploma.

Maria

Și mama mea a murit în chinuri fără morfină din cauza acestei doctorițe (Anca Irinel Gheorghiu) care trebuia să își aleagă alta meserie, eventual la morgă când nimeni nu îi mai cere nimic! S-a întamplat în 2003 și nu am să îmi iert niciodată că nu am plecat la timp de la aceasta individă lipsită de profesionalism și inimă!

Dana Fodor Mateescu

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.