2.046

Trimiteți întrebări pentru Cronica Supranaturalului!

Emisiunea Cronica Supranaturalului, difuzată sâmbătă la 6TV, îi va avea invitați pe scriitorul Silviu N. Dragomir și pe ziaristul și editorul Răzvan Mateescu. În episodul de săptămâna aceasta se va […]

Emisiunea Cronica Supranaturalului, difuzată sâmbătă la 6TV, îi va avea invitați pe scriitorul Silviu N. Dragomir și pe ziaristul și editorul Răzvan Mateescu.

În episodul de săptămâna aceasta se va discuta despre misterele de lângă noi – de la legende ale unor locuri din București și din țară, până la sculpturi, ornamente sau însemne stranii de pe clădiri existente și azi. Totodată se va încerca lămurirea pe cât posibil a unor mistere dacice, ciudățenii naturale, manifestări inexplicabile etc. Moderatorul emisiunii, ziaristul Dragoș Dumitriu, vrea ca din această ediție să introducă și întrebările sau propunerile dumneavoastră, pe care le puteți trimite prin mesaj pe FB sau prin e-mail-ul site-ului Cronica Supranaturalului.

EM

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.