3.393

Ai prea multe haine? Doneaza-le!

La initiativa unui grup de studenti din Bucuresti, Samusocial din România organizeaza în data de 8 Iunie, între orele 10:00 si 16:00, un eveniment caritabil de colectare de haine pentru […]

La initiativa unui grup de studenti din Bucuresti, Samusocial din România organizeaza în data de 8 Iunie, între orele 10:00 si 16:00, un eveniment caritabil de colectare de haine pentru persoanele defavorizate. Evenimentul se afla la a treia editie si va avea loc în Parcul Eroilor, lânga iesirea de la metrou. Acest eveniment are ca scop colectarea hainelor si donarea lor catre case de copii, centre de batrâni sau oameni fara adapost, cât si familiilor defavorizate care au nevoie de un astfel de ajutor.

Evenimentul se adreseaza persoanelor care doresc sa doneze haine în stare buna, pe care acestia nu le mai poarta si sa fie de sezon. Prima editie a evenimentului s-a desfasurat în anul 2010, în Parcul Kiseleff, iar la cea de-a doua editie la care Samusocial din România a fost unul dintre beneficiari, evenimentul s-a desfasurat în Parcul Izvor. Cu aceasta ocazie, a fost strâns un numar impresionant de haine, încaltaminte si jucarii, o parte din ele fiind directionate catre persoanele adulte fara adapost si familiile cu copii care traiesc în strada. Acest eveniment nu are ca scop strângerea de fonduri si nu se primeste nici un fel de ajutor financiar. Evenimentul Ai prea multe haine? Doneaza-le! este organizat de la initiativa a doua studente – Lavinia Ivanica si Daniela Preda, în parteneriat cu asociatiile Samusocial din România, Fluens si Sfântul Stelian, organizat strict în scop caritabil.

Pentru mai multe informatii, accesati pagina de Facebook a evenimentului:

http://www.facebook.com/AiPreaMulteHaineDoneazaLe

Persoana de contact: Lavinia Ivanica: 0766.638.275,

laviniaivanica@yahoo.com

Despre Samusocial din România: Înfiintata în ianuarie 2004, Samusocial din România este singura organizatie din Bucuresti care ofera servicii complexe de asistenta sociala, medicala, consiliere psihologica celor aproximativ 5.000 de persoanele adulte fara adapost din Capitala. Organizatia functioneaza ca un dispozitiv de interventie de urgenta care vine în întâmpinarea persoanelor care traiesc pe strada .i care au fost reduse la stadiul de simpla supravietuire.

Foto: Răzvan Mateescu

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.