4.038

Cronica Supranaturalului la Mănăstirea Chiajna

În urmă cu câteva zile am fost invitat alături de scriitorul Silviu N. Dragomir la postul de televiziune 6 TV unde, în cadrul emisiunii Cronica Supranaturalului moderată de Dragoș Dumitriu […]

În urmă cu câteva zile am fost invitat alături de scriitorul Silviu N. Dragomir la postul de televiziune 6 TV unde, în cadrul emisiunii Cronica Supranaturalului moderată de Dragoș Dumitriu a avut loc o dezbatere pe tema misterelor mai vechi sau mai noi din România și din București.

Printre alte subiecte interesante, s-a numărat și cel legat de ruinele Mănăstirii Chiajna, aflată la capătul cartierului Giulești-Sârbi, despre care administratorii acestui site au scris de nenumărate ori. Iată mai jos înregistrarea celei de-a doua părți a acestei ediții în care am încercat să tragem din nou un semnal de alarmă asupra stării în care se află acest monument istoric, care la ora actuală este înconjurat de tranșee adânci de zeci de metri, făcute cu excavatoarele de căutătorii de fier vechi.

RM

Comments

comments

Razvan Mateescu

Despre Razvan Mateescu

este autorul a peste 1000 de reportaje publicate pe parcursul a două decenii în presa scrisă, în cele mai importante cotidiene centrale. A colaborat la mai multe publicații bucureștene cu articole pe teme de credință, societate, turism, oameni deosebiți. În anul 2006 jurnalistul a primit, împreună cu soţia lui, Dana Fodor, premiul pentru Faptul Divers Pozitiv.