2.037

Petrecere caritabilă la Palatul Copiilor

Îndrăgitul actor Ethan Hawke se află în România și va participa la un after party de exceptie miercuri seara, la Palatul Copiilor: Ethan Hawke si Richard Linklater, prezenti la premiera […]

Îndrăgitul actor Ethan Hawke se află în România și va participa la un after party de exceptie miercuri seara, la Palatul Copiilor: Ethan Hawke si Richard Linklater, prezenti la premiera filmului lor, Before Midnight, vor dansa pe muzica celor de la Moonlight Breakfast. Trupa va concerta pro-bono pentru a sustine educatia a 1400 de copii.

Evenimentul de caritate Before It’s Too Late, organizat de Asociatia OvidiuRo in sprijinul programului Fiecare Copil in Gradinita, va gazdui 700 de invitati ce vor participa la premiera filmului Before Midnight alaturi de actorul principal, Ethan Hawke si regizorul Richard Linklater. Trupa Moonlight Breakfast va sustine un concert la petrecerea de final. Evenimentul va avea loc la Palatul Copiilor, pe 26 iunie, iar fondurile obtinute vor fi folosite pentru a sprijini 1400 de copii care traiesc sub limita saraciei sa mearga la gradinita anul viitor.

Moonlight Breakfast este un proiect electro românesc care a surprins cu un sound foarte special, in 2011, o data cu lansarea primului lor single, Still. Christie (voce), Bazooka, Adita si Printzu au cucerit publicul intr-un timp foarte scurt cu o combinatie de soul, jazz, dance si electro pe care ei insisi au denumit-o retroelectro. Trupa a sustinut deja numeroase concerte atat in Europa, cat si in afara, si a cantat în deschiderea concertelor Jamiroquai, Macy Gray, The Asteroids Galaxy Tour etc. Muzica lor te poarta inapoi in timp, de la anii ’30 cu sunet de clarinet si Club Jordan la synth-urile anilor ’80, dar este, in acelasi timp, foarte actuala. Cei patru muzicieni au acceptat sa cante pro-bono pentru a promova importanta educatiei pentru cei mai saraci copii din Romania. Mai multe despre Moonlight Breakfast aflati de pe pagina lor de Facebook unde ii puteti asculta.

Petrecerea va avea loc dupa vizionarea filmului (20.00), incepand cu orele 22.30.

Pretul unui bilet ce include vizionarea filmului, sesiune de discutii cu cei doi invitati de la Hollywood si concertul Moonlight Breakfast costa 150 de lei si sustine un copil sa mearga la gradinita timp de o luna. Poate fi cumparat de pe www.bilete.ro. Pentru a participa si la receptia VIP cu Hawke, Linklater si alti invitati, biletul costa 300 de euro si sustine un copil la gradinita timp de un an (contact: www.ovid.ro)

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.