1.852

S-a spânzurat de Ziua Copilului

Tragedie în ajunul Zilei Internaționale a Copilului. Ieri seară, un minor de numai 12 ani din municipiul Lupeni, județul Hunedoara, s-a spânzurat de o grindă a unei anexe din gospodăria […]

Tragedie în ajunul Zilei Internaționale a Copilului. Ieri seară, un minor de numai 12 ani din municipiul Lupeni, județul Hunedoara, s-a spânzurat de o grindă a unei anexe din gospodăria în care locuia. Cadavrul a fost descoperit chiar de mama lui.

Potrivit Inspectorului principal, Bogdan Nițu, purtător de cuvând al IPJ Hunedoara, la fața locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanței care, din păcate, nu a mai putut să facă altceva decât să constate decesul băiatului. Trupul neînsuflețit al copilului a fost transportat la morga spitalului municipal din Lupeni pentu efectuarea necropsiei. Cercetările urmează să stabilească dacă moartea acestuia a avut loc accidental sau este vorba de o sinucidere.

EM

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.