3.244

EM la Radio România Antena Satelor

La sfârșitul săptămânii trecute am fost invitată la emisiunea „De prin lume adunate” de la Radio România Antena Satelor, moderată de dl. Ionel Măireanu. Tema, Mirel Magop, despre care am […]

La sfârșitul săptămânii trecute am fost invitată la emisiunea „De prin lume adunate” de la Radio România Antena Satelor, moderată de dl. Ionel Măireanu.

Tema, Mirel Magop, despre care am scris AICI, moldoveanul care a plecat zilele trecute la Roma, pe urmele lui Badea Cârțan. Mirel a luat cu el și mai multe cărți românești pe care le va împărți oamenilor ce vor avea curiozitatea să-l întrebe cine e și de unde vine. Iată mai jos un fragment din emisiunea difuzată la Antena Satelor.

Dana Fodor Mateescu

Comments

comments

Dana Fodor

Despre Dana Fodor

este o ziaristă absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu o experiență de 16 ani în presă. Și-a început activitatea ca reporter la Radio Uniplus, apoi la Radio 21. Ulterior a fost angajata și colaboratoarea mai multor cotidiene și reviste centrale. A publicat poezii în Ziua Literară şi a participat la câteva întâlniri pe această temă, în cadrul cenaclului Euridice. În anul 2006 jurnalista a primit, împreună cu soţul și colegul ei, Răzvan Mateescu, premiul „Învingători pentru România” la Gala Premiilor „Ursus” pentru Jurnalism. A publicat până acum patru cărți: două pentru copii, una cu reportaje și alta cu poezii.