8.488

CV Tudor – ipoteză uluitoare în cazul copilului ucis

Cunoscut ca un mare iubitor de câini, europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a declarat la RealitateaTv ca ar fi purtat o discuție cu primarii sectoarelor 2 și 4 despre timpul prea […]

Cunoscut ca un mare iubitor de câini, europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a declarat la RealitateaTv ca ar fi purtat o discuție cu primarii sectoarelor 2 și 4 despre timpul prea lung in care copilul ucis de maidanezi ar fi stat departe de bunica, cât și despre faptul că micuțul ar fi fost găsit la 1,5 km depărtare de aceasta. Tot CV Tudor am mai declarat că „se vorbește despre posibilitatea ca micuțul să fi fost violat înainte de trista întâmplare”. Ionuț Anghel, copilul de numai 4 ani, victima acesti întâmplări îngrozitoare a fost înmormântat ieri în cimitirul Sf. Vineri de pe Calea Griviței din București. (EM)

Comments

comments

Razvan Mateescu

Despre Razvan Mateescu

este autorul a peste 1000 de reportaje publicate pe parcursul a două decenii în presa scrisă, în cele mai importante cotidiene centrale. A colaborat la mai multe publicații bucureștene cu articole pe teme de credință, societate, turism, oameni deosebiți. În anul 2006 jurnalistul a primit, împreună cu soţia lui, Dana Fodor, premiul pentru Faptul Divers Pozitiv.