3.225

De partea câinilor maidanezi…

Uriașul scandal generat în urma morții lui Ionuț Anghel, scandal soldat cu acte de violență fără precedent în România față de câinii comunitari, a stârnit reacții și în lumea vedetelor. […]

Uriașul scandal generat în urma morții lui Ionuț Anghel, scandal soldat cu acte de violență fără precedent în România față de câinii comunitari, a stârnit reacții și în lumea vedetelor. Comunitarii au început, nu să fie eutanasiați, ci uciși cu sălbăticie pe străzile Bucureștiului și otrăviți în anumite cartiere. Otrava este aruncată chiar în parcurile unde se joacă și …copiii dumneavoastră.

Compozitorul Andrei Tudor a scris pe pagina lui de Facebook că „Numai într-o țară necivilizată, barbară și primitivă se poate lua așa o măsură. Este incredibil cum oamenii uită atât de repede principiile de bază ale credinței noastre. Ințeleg…un câine agresiv, da, ok. Să răspundă și să își asume cei vinovați. Trebuie izolați. Trebuie haitele luate. Dar până la eutanasiere în masă…Este incredibil cât de barbari și lipsiți de orice fel de credință suntem…sau sunteți. Felicitari, ati ajuns toți criminali în serie. Vom mai avea înca un punct forte cu care să ne mândrim.”

Paula Selling nu se poate opri din plâns și îi este frică gândindu-se la ceea ce urmează să se întâmple în privința câinilor maidanezi din București. „Am vrut să mă țin departe de aceste gânduri, însă nu pot să nu plâng când văd ce trebuia să fie omul și cea a ajuns…Oamenii au început să ardă câinii de vii! Dumnezeule!! Nimeni nu are dreptul să facă așa ceva, și toți cei care gândiți că e normal ce se întâmplă înseamnă că nu aveți Dumnezeu! Universul se va răzbuna la un moment dat!” a scris și Paula Selling pe pagina ei de Facebook.

O reacție în această privință a avut-o și Oana Pellea „Crima nu a fost și nu va fi niciodată o soluție sau o obțiune. Nu se poate eradica o specie din cauza unui exemplar. Isteria și ura nu pot sta la baza unei judecăți sănătoase.” a scris actrița pe pagina ei de Facebook.

EM

(Fotografie preluată de pe pagina de Facebook a Paulei Selling.)

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.