2.589

Veteranii, sărbătoriți cu teatru și câini

Maine, 1 octombrie, de Ziua Internationala a Varstnicilor, cainii de terapie Tuca, Richie si Tibi de la VIER PFOTEN ii vor sarbatori pe seniorii Centrului ”Floare Rosie” din Capitala, oferindu-le […]

Maine, 1 octombrie, de Ziua Internationala a Varstnicilor, cainii de terapie Tuca, Richie si Tibi de la VIER PFOTEN ii vor sarbatori pe seniorii Centrului ”Floare Rosie” din Capitala, oferindu-le o zi speciala in compania unor artisti cu suflet mare. Teatrul Masca si Fundatia Romana de Folclor, prin cunoscuta cantareata Valeria Arnautu, vor crea o atmosfera de sarbatoare, la care ii invitam si pe reprezentantii presei. 

Echipa Caini pentru Oameni a VIER PFOTEN si artistii invitati vor sosi la Centrul „Floare Rosie” la ora 10.00 a.m. Va rugam sa ne confirmati participarea la numerele de contact de mai jos.

Adresa centrului: Str. Floare Rosie nr. 7, Sector 6, Bucuresti.

Mai multe detalii despre proiectul VIER PFOTEN de terapie asistata de animale pentru copii cu dizabilitati si varstnici gasiti aici: http://www.vier-pfoten.ro/proiecte/caini-pentru-oameni-terapie-asistata-de-animale/azi-vagabond-maine-erou/

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.