3.803

Animalele chiar pot fi iubite și respectate în România!

Echipa „Husse” crede că oamenii și animalele pot conlucra pentru a crește calitatea vieții de zi cu zi. De aceea, „Husse” dorește să se implice prin sponsorizări și voluntariat în […]

Echipa „Husse” crede că oamenii și animalele pot conlucra pentru a crește calitatea vieții de zi cu zi. De aceea, „Husse” dorește să se implice prin sponsorizări și voluntariat în proiectele dezvoltate de partenerii săi interni și internaționali: campanii de educație și campanii de responsabilitate socială. 

Programul educativ pentru copiii școlari și prescolari, ca și programul de dresaj al câinilor însoțitori pentru persoanele nevăzătoare sunt primele proiecte pe care „Husse” le va implementa în România.

Reprezentații „Husse” sunt convinși că și în România animalele pot fi iubite si respectate, tratate ca ființe nobile, inteligente, sensibile trupește și sufleteste, cu nevoi fizice și psihice bine definite.

„Husse” înseamnă calitate, servicii și tradiție. Este un Brand Suedez creat în 1987. Astăzi, „Husse” vinde și promovează o gamă largă de mâncare Premium și Super Premium pentru animale, având ca principal scop distribuirea produselor la nivel mondial.

Produsele sunt livrate direct la locuința clientului, fără costuri suplimentare. Mâncarea pentru animale este creată de specialiști nutriționali, în fabrici cu echipament de ultimă generație, aflate în UE.

Garanția calității produselor și a procesului de producție a permis „Husse” să atingă cifra de 200.000 de clienți loiali și multumiți pe întreg teritoriul Europei.

ALATURA-TE CELEI MAI MARI COMPANII DIN EUROPA DE LIVRARE LA DOMICILIU A PRODUSELOR PENTRU CAINI SI PISICI!

DE CE SA FAC PARTE DIN ECHIPA HUSSE?

• Companie internațională aflată în peste 40 de țări și cu peste 750 francize

• Lider pe plan European cu peste 200.000 de clienti fideli

• Mancare de calitate pentru animale cu servici destinate clientului final

• Experienta de peste 25 ani in industrie

• Toate produsele noastre sunt garantate prin teste amanuntite, fabricate in Europa si se supun legislatiei in domeniu la nivel european

• Preturi competitive pentru a putea atrage potentiali clienti

PIATA DIN ROMANIA?

• Peste 50 mil. Euro in ultimul an si cu o crestere constanta in ultimii 7 ani

• O familie din 3 detine cel putin un animal de companie

• crestere de 25% in vanzarea de servicii si produse pentru intretinerea animalelor de companie

• crestere de 80% in cererea pentru mancare uscata pentru caini

• crestere de 70% in cererea pentru mancarea uscata pentru pisici

• Un proprietar de caine sau pisica din Romania investeste in medie 400 euro anual pentru intretinerea si hrana animalelor.

Te asteptăm pentru mai multe informații la numerele de telefon de pe www.husse.ro sau pe adresa de e-mail romania@husse.ro.

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.