5.259

Ham! Ham! Mă doare o lăbuță!

Asemenea oamenilor, și prietenii lor, câinii și pisicile, pot avea dureri ale articulațiilor mobile, care pot duce la pierderea progresivă a capacității de mișcare. Boala apare odată cu vârsta animalului, […]

Asemenea oamenilor, și prietenii lor, câinii și pisicile, pot avea dureri ale articulațiilor mobile, care pot duce la pierderea progresivă a capacității de mișcare. Boala apare odată cu vârsta animalului, iar vinovată pentru acest inconvenient este erodarea cartilajului articular.

Animalele supraponderale au o predispoziție pentru osteoartrită. Semnele acestei boli sunt: apatia, mersul îngreunat și lipsa interesului pentru alte animale sau jucării. Un control medical va pune în evidență deformarea articulațiilor, iar în cazurile avansate chiar o atrofie musculară. Pe lângă metodele nechirurgicale de tratament, adică reducerea greutății animalului, exercițiile fizice și medicație, specialiștii de la Husse propun un supliment pentru protejarea articulațiilor valabil atât pentru câini cât și pentru pisici. Artro Husse ajută la protecția articulației și ameliorează durerile. Suplimentul conține ierburi naturale și nutrienți importanți, printre care Condroitina și Glucozamina, cu aport în creșterea flexibilității și Gheara Diavolului, cu rol în contracararea durerii. 

Artro Husse previne dezvoltarea bolii aflate în stadiul incipient și completează, prin proprietățile lui, capacitatea naturală a organismului de protecție a articulațiilor. Din compoziția lui face parte MSM (metil sulfonic metan) o substanță care se găsește și în natură capabilă să producă hormoni, enzime și antioxidanți. Totodată, substanța ajută la diminuarea durerii.

Un alt component este Glucozamina, cu rol de protecție a cartilajului care, alături de Gheara Diavolului, sunt prezente și în compoziția unor medicamente destinate oamenilor în tratamentul afecțiunilor articulare.

Artro Husse se adaugă direct în mâncarea animalului de companie, poate fi utilizat inclusiv în perioada de gestație și lactație și nu este nociv pentru cățeluși și pisicuțe. Mai multe despre acest supliment alimentar puteți afla AICI.

Comments

comments

Dana Fodor

Despre Dana Fodor

este o ziaristă absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu o experiență de 16 ani în presă. Și-a început activitatea ca reporter la Radio Uniplus, apoi la Radio 21. Ulterior a fost angajata și colaboratoarea mai multor cotidiene și reviste centrale. A publicat poezii în Ziua Literară şi a participat la câteva întâlniri pe această temă, în cadrul cenaclului Euridice. În anul 2006 jurnalista a primit, împreună cu soţul și colegul ei, Răzvan Mateescu, premiul „Învingători pentru România” la Gala Premiilor „Ursus” pentru Jurnalism. A publicat până acum patru cărți: două pentru copii, una cu reportaje și alta cu poezii.