2.950

Hrana câinelui în sezonul rece

Trecerea de la temperaturile caniculare ale verii la cele scăzute și foarte scăzute ale acestui mijloc de toamnă este resimțită pe propria…blană și de prietenii noștri necuvântători, câinii. Adevărații iubitori […]

Trecerea de la temperaturile caniculare ale verii la cele scăzute și foarte scăzute ale acestui mijloc de toamnă este resimțită pe propria…blană și de prietenii noștri necuvântători, câinii.

Adevărații iubitori de animale nu uită că în perioada aceasta trebuie să le ofere cățeilor o hrană având un conținut energetic mai ridicat. Soluția optimă o reprezintă Husse Pro Extra care a fost creată, în principal, pentru crescătorii profesioniști de câini, deținătorii de canise, însă este deosebit de apreciată și de clienții obișnuiți.

Mâncarea conține un procent ridicat de proteină animală și răspunde tuturor cerințelor de vitamine și minerale necesare unui câine activ. Nu în ultimul rând, această mâncare este și foarte bună, având un gust accentuat de carne de pui, adică exact ceea ce câinii iubesc cel mai mult.

Un alt beneficiu pentru căței este că Husse Pro Extra asigură o digestie mai bună a nutrienților, iar scaunul câinelui va fi mai redus cantitativ. Acesta este un avantaj pentru stăpânii care își lasă animalul liber prin grădină sau curte.

Cantitatea de hrană se va împărți în două porții pe zi, în funcție de vârstă și de cât este de activ câinele. Alături de bolul cu hrană uscată este recomandat ca fiecare cățel să aibă și unul cu apă proaspătă.

Pentru câinii foarte activi și cei utilitari, câinii care participă la acțiunile speciale, la curse sau la vânătoare, a căror imunitate trebuie întărită în această perioadă, specialiștii recomandă Pro Energi, o hrană care dezvoltă performanțe fizice optime datorită conținutului energetic ridicat. O astfel de hrană se servește în porții mai mici pentru păstrarea sănătății sistemului digestiv. Conține fructo-oligozaharide și este bogată în fibre de sfeclă pentru îmbunătățirea peristaltismului intestinal. Pentru că este bogată în acizi grași, Omega 3 și Omega 6, Pro Energi face blana câinelui strălucitoare.

Această mâncare conține și cupru, element care stimulează enzimele ce ajută la menținerea culorii blănii. Pentru că, să nu uităm, este important ca pe lângă starea de sănătate optimă, prietenul și companionul nostru trebuie să arate de nota 10.

D.M.

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.