4.615

Oglindă, oglinjoară, cine are cele mai fine pernuțe din țară?

Nu numai oamenii pot suferi de afecțiuni ale pielii, ci și animalele. Chiar dacă n-au grai să spună ce le deranjează, pisicile și câinii dau semne vizibile atunci când apar […]

Nu numai oamenii pot suferi de afecțiuni ale pielii, ci și animalele. Chiar dacă n-au grai să spună ce le deranjează, pisicile și câinii dau semne vizibile atunci când apar diverse probleme ale lăbuțelor. Sunt agitați, se ling sau își mușcă extremitățile, se scarpină exasperați, nu-și găsesc locul și uneori refuză mâncarea. Suferă de mâncărimi, usturimi și chiar dureri. Atunci trebuie să facem ceva pentru confortul lor! 

Specialiștii de la Husse propun Tass Plus o cremă de îngrijire cu ceară de albine cu efect calmant și de protecție de lungă durată pentru „pernuțele” pisicilor.

Pentru a contracara acțiunea paraziților externi, purici, căpușe, etc., în special după ploile din acestă perioadă, când se știe că în parcuri, grădini și zonele limitrofe ale marilor orașe apar astfel de insecte, șamponul Sitronella este rețeta ideală pentru a ține la distanță dușmanii. Produsul are, de asemenea, efect antibacterian, antiseptic și antispasmodic. Un alt avantaj, de loc de neglijat, este mirosul plăcut pe care-l va avea animalul după baie.

Dana Mateescu

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.