5.973

Răzunarea oamenilor: cățel lovit cu toporul în cap

Agresiunile împotriva câinilor maidanezi continuă cu sălbăticie în România anului 2013. Voluntarii de la ONG-ul „Help Lăbuș” au descoperit în Galați un pui de câine comunitar, în agonie, plin de […]

Agresiunile împotriva câinilor maidanezi continuă cu sălbăticie în România anului 2013. Voluntarii de la ONG-ul „Help Lăbuș” au descoperit în Galați un pui de câine comunitar, în agonie, plin de sânge. Bietul animal nevinovat fusese lovit cu un topor în cap și în spinare. Sângera și se tăvălea pe jos de durere. Fotografiile realizate de ei sunt îngrozitoare și dovedesc, încă o dată, cruzimea unora dintre oameni. Pentru amărâtul de cățel nu s-a mai putut face nimic. A fost eutanasiat.

Conform DCNews cei de la Help Lăbuș au întrebat peste tot în zonă, în cartierul Micro 40, din Galați, dacă a văzut cineva ceva. Evident că nimeni nu știe și nu a auzit nimic. Mesajul celor de la Help Lăbuș a fost următorul:

Imagini ce va pot afecta emotional!!!

Zi INGROZITOARE pentru noi si pentru micul prieten patruped care a cazut prada loviturilor de topor ale unui ucigas, in libertate, in cartierul micro 40. Am intrebat multime de oameni daca au vazut ceva, pe cineva… au auzit ceva… toti ridicau din umeri, nimeni nu stia nimic…Am avut taria sa il luam cu mainile, in conditiile in care ii vedeam creierii si sa il ducem la cabinet. Ne doream cu lacrimi in ochi sa existe o sansa pentru el, insa verdictul a fost in mod obiectiv, eutanasia. Capul a fost taiat in doua, iar coloana la fel. Inital am crezut ca rana de pe spate e una superficiala… ne-a inselat…”

Oare ce va mai urma de acum încolo?

Dana Fodor Mateescu (foto Help Labus)

Comments

comments

Dana Fodor

Despre Dana Fodor

este o ziaristă absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu o experiență de 16 ani în presă. Și-a început activitatea ca reporter la Radio Uniplus, apoi la Radio 21. Ulterior a fost angajata și colaboratoarea mai multor cotidiene și reviste centrale. A publicat poezii în Ziua Literară şi a participat la câteva întâlniri pe această temă, în cadrul cenaclului Euridice. În anul 2006 jurnalista a primit, împreună cu soţul și colegul ei, Răzvan Mateescu, premiul „Învingători pentru România” la Gala Premiilor „Ursus” pentru Jurnalism. A publicat până acum patru cărți: două pentru copii, una cu reportaje și alta cu poezii.