3.175

Soluții pentru un animal fericit și frumos mirositor

Vremea ploioasă și frigul, instalat în mai toate zonele țării, îi determină pe stăpânii animalelor de companie să le țină pe acestea mai mult timp la adăpost.  Găzduirea unui animal […]

Vremea ploioasă și frigul, instalat în mai toate zonele țării, îi determină pe stăpânii animalelor de companie să le țină pe acestea mai mult timp la adăpost. 

Doar un pisoi parfumat are voie-n pat!

Găzduirea unui animal în locuință presupune și câteva norme de igienă pe care proprietarii trebuie să le respecte, astfel încât climatul ambiental să nu fie deranjat de mirosurile neplăcute degajate de prietenii necuvântători.

În ajutorul acestora din urmă, cei de la Husse s-au gândit la câteva produse de îngrijire specifice. Printre acestea, la mare căutare este șamponul uscat cu ulei din arborele de ceai australian, la utilizarea căruia nu sunt necesare apa și clătirea. Șamponul este potrivit pentru toate animalele de companie indiferent de vârstă și este foarte bine suportat de către acestea, având un PH neutru.

Deși este blând pentru piele, uleiul din arborele de ceai australian are excelente proprietăți antiseptice și fungicide. Soluția, sub formă de spumă, se aplică pe întregul corp al animalului, apoi se perie sau se masează produsul pe blană. Este șters, apoi, cu un prosop.

Un alt produs care ușurează perierea și pieptănatul este Pet Care spray, un balsam natural care, de asemenea conține ulei din copacul de ceai australian, dar și o serie de substanțe naturale, printre care uleiul de Rosmarin și Lavandă.

Cei de la Husse garantează că acest produs de îngrijire menține sănătoasă pielea câinelui sau a pisicii și în absența tratamentelor chimice. Cu alte cuvinte, faceți-vă timp, în această perioadă, pentru a acorda toată atenția cuvenită prietenului dumneavoastră necuvântător. Starea de sănătate a patrupedului, dar și mirosul lui plăcut sunt o veritabilă carte de vizită a adevăratului iubitor de animale.

Comments

comments

Dana Fodor

Despre Dana Fodor

este o ziaristă absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu o experiență de 16 ani în presă. Și-a început activitatea ca reporter la Radio Uniplus, apoi la Radio 21. Ulterior a fost angajata și colaboratoarea mai multor cotidiene și reviste centrale. A publicat poezii în Ziua Literară şi a participat la câteva întâlniri pe această temă, în cadrul cenaclului Euridice. În anul 2006 jurnalista a primit, împreună cu soţul și colegul ei, Răzvan Mateescu, premiul „Învingători pentru România” la Gala Premiilor „Ursus” pentru Jurnalism. A publicat până acum patru cărți: două pentru copii, una cu reportaje și alta cu poezii.