3.189

Bolile animalelor de companie pot fi prevenite

Câteva dintre problemele de sănătate ale animalului dvs. de companie pot fi evitate cu ajutorul unor suplimente alimentare create de specialiștii de la Husse-Suedia. Unul dintre acestea, Kristal Paste, valabil […]

Câteva dintre problemele de sănătate ale animalului dvs. de companie pot fi evitate cu ajutorul unor suplimente alimentare create de specialiștii de la Husse-Suedia.

Unul dintre acestea, Kristal Paste, valabil atât pentru câini cât și pentru pisici, poate reduce apariția de pietre la rinichi. Suplimentul este foarte eficient în combinație cu tratamentul tradițional, atunci când este cazul, dar mai ales este ideal ca metodă de prevenție. În compoziția lui sunt prezente elemente chimice pe bază de extracte din plante, cum ar fi cel de frasin care are rolul de a „sparge” pietrele de la rinichi. Tot în aceeași compoziție se mai găsesc pir și sparanghel, plante care ajută la eliminarea deșeurilor, dar și previn formarea de noi cristale. Suplimentul se pune în mâncarea pisicii sau direct în gură și nu influențează negativ perioada de gestație sau lactație a animalelor. La fel se procedează și în cazul câinilor.

Un alt produs ideal pentru igiena și sănătatea intestinală a animalelor de companie este Vermi Husse, un medicament natural pe bază de ierburi și plante medicinale. El conține: usturoi, clăpar, cu efect vindecător, și pelin, cunoscut pentruproprietățile lui dezinfectante, tonice și cicatrizante. Pentru o digestie mai bună, combinatul de fructo și oligozaharide Digestion Plus ajută la eliminarea bacteriilor rele din organismul animalelor. Produsul conține: coajă de stejar, cărbune, semințe de grepfruit și cimbru, cu efect anti-bacterian, care reglează, totodată, și cantitatea de lichide din excrementele animalului.

Laxolja este un ulei de pește, unic, de calitate premium, fără conservanți sau aditivi chimici, de o calitate excepțională, produs care este una dintre cele mai bune surse de acizi grași de tip Omega 3 pentru animalul dvs. de companie.

Dacă doriți informații în plus despre aceste produse, specialiștii de la Husse România- unicul distribuitor al acestora pe piața din România- pot fi contactați la numerele de telefon: 0740 304 347 sau 0724 886 018.

Dana Fodor Mateescu

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.