3.806

Fotografii care „desenează cu lumina” se întâlnesc În Pod

Lume, lume! Fotografii de toate brandurile, culorile si de toate felurile sunt asteptati În Pod La Historia, locul de intalnire al celor care „deseneaza cu lumina”… (și cu sufletele, zic […]

Lume, lume! Fotografii de toate brandurile, culorile si de toate felurile sunt asteptati În Pod La Historia, locul de intalnire al celor care „deseneaza cu lumina”… (și cu sufletele, zic eu!).

Indiferent de marca aparatului sau de priceperi intr-ale fotografiatului, în fiecare miercuri se da adunarea In Pod, acolo unde vor avea loc proiectii, vernisaje, prezentari de produse, concursuri cu premii si, nu in ultimul rand, petreceri pentru fotografi! Si cica oferta din partea casei este si ea tentanta. Adică: shot-uri/shootere cu alcoo-ISO mai mic pentru fete si alcoo-ISO mai mare pentru baieti. La doua beri cumparate – a treia este tot din partea casei! Iar ca sa fie treaba completa, long drink-urile cu expunere mare sunt la jumatate de pret. Nu-i rău, nu?

Intrarea se face pe baza de aparat foto, care este la purtator, fireste. Vinul fiert nu lipseste.

In prima miercuri – 27 noiembrie, de la ora 20:00 va avea loc si vernisajul expozitiei colective „Podul Fotografilor”, cu portrete realizate de mai multi fotografi, printre care: Cristian Crisbasan, Adi Stoicoviciu, Crisan Marius, Tiberiu Crisan, Ionut Voicu și minunatul, fost coleg de la ziarul National, Florin Ghioca.

D.F.M.

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.