3.725

Dăruieşte o nouă viaţă

Joi, 12 decembrie, ora 20:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Sala Constanţa, va avea loc cea de-a treia ediţie a Evenimentului de caritate „Dăruieşte o nouă viaţă“, organizat de […]

Joi, 12 decembrie, ora 20:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Sala Constanţa, va avea loc cea de-a treia ediţie a Evenimentului de caritate „Dăruieşte o nouă viaţă“, organizat de Societatea Companiilor Hoteliere Grand în beneficiul copiilor defavorizaţi din Organizaţia Umanitară CONCORDIA.

Evenimentul, moderat şi în acest an de Andreea Esca, va include reprezentaţii artistice oferite de copiii din CONCORDIA, alături de interpretul la nai, Nicolae Voiculeţ, faimosul muzician de talie internaţională. Copiii și tinerii din CONCORDIA vor prezenta Muzicalul „Țara CONCORDIA”, un spectacol despre poveștile lor de viață, cu multe momente emoționante.

Invitatul serii, Nicolae Voiculeţ, promovează de peste 20 de ani România şi sunetul autentic românesc în întreaga lume. Interpret la nai, dirijor şi compozitor, artistul a concertat în faţa a peste 65 de lideri de state şi a impresionat multe alte personalităţi ale lumii.

În cadrul evenimentului va fi organizată și o expoziție cu vânzare. Invitații vor putea achiziționa produse handmade realizate de copii și tineri în cadrul Atelierului de Artă, dar și produse de panificație realizate după rețete tradiționale la Brutăria CONCORDIA.

Pentru doamne, creatoarea de bijuterii Thea Haimovitz oferă un colier de inspiraţie Kabbalah creştină, o bijuterie puternică, cu mesaj complex şi rol protector, care combină argintul, aurul şi pietrele semipreţioase. Copiii din Organizaţia Umanitară CONCORDIA vor beneficia de toate fondurile obţinute în urma licitaţiei şi a donaţiilor.

În 2011, organizatorii Evenimentul de caritate „Dăruiește o nouă viață” au strâns fonduri în valoare de 12.625 de euro, iar anul trecut, valoarea s-a ridicat la suma de 16.850 euro. (foto: Concordia)

Revista 13

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.