5.288

Vine moșul și la ei!

În zilele acestea magice, când totul pare altfel decât e, să nu uităm de cei mai triști și mai bolnavi decât noi. Să ne gândim cu dragoste la ei. Asociaţia […]

În zilele acestea magice, când totul pare altfel decât e, să nu uităm de cei mai triști și mai bolnavi decât noi. Să ne gândim cu dragoste la ei.

Asociaţia umanitară Împreună Pentru Şansa TA doreşte să ajute copiii internaţi la Institutul Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu Bucureşti , acolo unde nevoile sunt mereu mari și de tot felul.

În cadrul proiectului „VINE MOŞUL ŞI LA NOI ” , asociaţia speră să sensibilizeze oamenii cu suflet pentru a intinde o mână de ajutor celor mici, care păşesc acum in viaţă . Fondurile strânse prin intermediul campaniei, vor fi utilizate pentru un mic gest pe care putem să-l facem in pragul sărbătorilor de iarnă pentru copiii bolnavi de cancer, internaţi la Institutul Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu Bucureşti.

Imaginile foto şi video cu acţiunea organizată de Asociaţia Impreună Pentru Şansa TA vor fi disponibile pe blogul asociaţiei: http://www.asociatiaipst.wordpress.com/

Copiii bolnavi de cancer îl aşteaptă pe Moşu’, chiar in pragul spitalului. Să trecem împreună acest prag! Zâmbetul pe chipul unui copil nefericit, de sărbători, este o realizare la care putem contribui. Împreună putem face lucruri mari!

Echipa Asociaţia Împreună Pentru Şansa TA.

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.