4.616

Lidl-ul din Pipera, luat cu asalt în prima zi

Deși anunțată inițial pentru 2015, finalizarea hipermarketului LIDL din Pipera, Voluntari, a avut loc în urmă cu cu câteva zile, iar ieri, 28 august 2014, ușile magazinului au fost deja […]

Deși anunțată inițial pentru 2015, finalizarea hipermarketului LIDL din Pipera, Voluntari, a avut loc în urmă cu cu câteva zile, iar ieri, 28 august 2014, ușile magazinului au fost deja deschise pentru public.

Clienții nu s-au lăsat așteptați și au luat cu asalt magazinul încă de la primele ore ale dimineții. Parcarea era plină (apropo, e cam mică!) de la 8.

Lumea, puhoi. Unii oameni au venit din curiozitate, alții din necesitate. Cei mai fericiți erau muncitorii-constructori (încă se ridică vile în Pipera!) care au venit în șlapi și pantalon scurți să-și cumpere bere la pet și salam feliat. foto Razvan Mateescu

Nu a fost bătaie pe tigăi, bormașini și țucale cu iepuraș în față, la promoție, așa cum am văzut în cazul altor mari retaileri. Totul s-a desfășurat cu o oarecare decență. Poate și datorită zonei, considerată una de lux și a cetățenilor străini, rezidenți, care trăiesc aici: englezi, germani, vietnamezi, chinezi.

Pe rafturi, marfă din plin și pentru toate buzunarele. Probabil că cea mai cumpărată a fost berea blondă Perlenbacher produsă sub patent german, la numai 2,50 lei sticla de 0,5. Pomană curată! Cărau românii cu baxul de 18 sticle.

Prețuri cumsecade erau și la mezeluri, înghețată ori la carne. O pizza, cea mai ieftină, cu un diametru de vreo 30 de cm. costă 9 lei și e delicioasă.

Artizanescu.ro

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.