6.605

Mâța blândă… la nevoie se cunoaște

Miaaau! Mă numesc Marie și am aterizat aici pentru că un copil a plâns după mine. Eram bolnavăăăăă- coaptă și așteptam tremurând,  într-o cușcă de la un pet magazin, să mă adopte cineva! Și […]

Miaaau! Mă numesc Marie și am aterizat aici pentru că un copil a plâns după mine. Eram bolnavăăăăă- coaptă și așteptam tremurând,  într-o cușcă de la un pet magazin, să mă adopte cineva! Și m-a luat Andrei. Părinții lui m-au dus la veterinar, am făcut un tratament și iată-mă-s cât sunt de fermecătoare acum!

De când am venit în casa asta, am pus ochii pe bălanul ăsta mare. Am înțeles că-l cheamă Victor. E așa de bun și de blând! Eu dorm cu el în coteț și drept răsplată pentru că mă lasă, îi fac un masaj pisicesc, să mă țină minte!

Mă iubește și el, se vede după privire! Să mai zică cineva că pisica e dușman cu câinele!

Marie (Maricica) Mateescu

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.