5.714

Pisică dresată să aducă mingea

Ea e Marie Mateescu, Măriuța, Maricica sau Mărioara. Vă mai amintiți de ea? Am „cumpărat-o” de la un Petshop din Băneasa. Când am ajuns acasă, era bleagă, îi curgeau balele, […]

Ea e Marie Mateescu, Măriuța, Maricica sau Mărioara. Vă mai amintiți de ea? Am „cumpărat-o” de la un Petshop din Băneasa. Când am ajuns acasă, era bleagă, îi curgeau balele, nu mânca și nu bea apă.

După ceva timp, am dus-o la veterinar. Acolo am aflat că mâțulina avea probleme grave de sănătate: pancreatită, diabet, anemie. Credeam c-o să moară. Dar, după mai multe tratamente costisitoare, Măriuța a scăpat. E sănătoasă, s-a îngrășat și e tare jucăușă. Cel mai mult îi plac mingiuțele din cauciuc. Propabil într-o viață anterioară a fost handbalistă.

 

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.