23.639

A murit marele singuratic…

George Motoi a murit azi, 4 martie 2015, după o lungă și grea suferință. Actorul implinise pe 22 ianuarie 79 de ani. Dumnezeu să-l odihnească!  George Motoi a fost căsătorit 23 de […]

George Motoi a murit azi, 4 martie 2015, după o lungă și grea suferință. Actorul implinise pe 22 ianuarie 79 de ani. Dumnezeu să-l odihnească! 

George Motoi a fost căsătorit 23 de ani cu actrița Cezara Dafinescu, iar după ce au divorțat, el a luat-o de soție pe Giliola, care este tot actriță.

„Tatal meu si-a trait viata cu discretie si demnitate, pretuind fiecare clipa frumoasa si invatand din greseli, cu bucurie si fara regrete .
La fel a ales sa paraseasca aceasta lume, discret si demn.
M-a rugat sa-i promit ca voi pastra discretia asupra bolii si asupra trecerii lui in nefiinta.
Am de gand sa-mi respect aceasta promisiune si , va rog si pe voi sa ma ajutati sa fac acest lucru. Drum bun, TATA, spre ceruri!”– a scris fiica sa pe pagina de Facebook.

George Motoi a jucat în nuneroase piese de teatru, (Un fluture pe lampă, Iadul și pasărea, Furtuna, A treia țeapă, Danton, etc.)  dar și în foarte multe filme (Adela, Lupeni, Decolarea, Trecatoarele iubiri, Marele singuratic, Totul se plătește, Omul și umbra, Liniștea din adâncuri, Un august în flăcări, etc).

Foto: Facebook.

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.