4.096

Doliu în Presă: Iuliana Gătej a murit într-un accident

Cunoscuta reporteră Iuliana Gătej de la Antena 1 și-a pierdut viața ieri seară, chiar în ajunul Crăciunului, în urma unui grav accident petrecut pe drumul spre Focșani, E85. Aflată la […]

Cunoscuta reporteră Iuliana Gătej de la Antena 1 și-a pierdut viața ieri seară, chiar în ajunul Crăciunului, în urma unui grav accident petrecut pe drumul spre Focșani, E85. Aflată la volanul mașinii sale, un Land Rover, tânăra, în vârstă de 30 de ani, a pierdut controlul vehiculului într-o curba, izbindu-se puternic de un copac de pe marginea drumului. Ea urma să petreacă Sărbatorile de iarnă alături de familie. Iuliana Gătej a lucrat la Realitatea TV si Trustul de Presa Catavencu, fiind specializată pe domeniul Social.Dumnezeu s-o odihneasca in Pace! (Răzvan Mateescu)

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.