3.499

Minecraft

Jurnalul unui băiețel de 8 ani și ceva… Eu mă joc Minecraft de aproape un an și nu mă plictisesc. Mă joc și cu „playeri” din altă țară, le scriu […]

Jurnalul unui băiețel de 8 ani și ceva…

Eu mă joc Minecraft de aproape un an și nu mă plictisesc. Mă joc și cu „playeri” din altă țară, le scriu în limba engleză, mă pricep cât de cât.

Românii mă înjură, mă banează, vorbesc urât, ca la pușcărie, zici că sunt pe stradă în trafic, pe DN1. Mama se supără. zice: „Ce cauți tu cu ăștia? Tu ești artist! Joacă-te singur sau cu Augustin!”

Augustin e un player mare care vorbește corect, e calm, scrie bine românește și îl admir. E calm și răspunde la mesaje, nu e încrezut. Cred că e căsătorit. Nu l-am găsit pe Facebook, l-am căutat, ca să-i cer prietenia.

Mă înțeleg mai bine cu playerii străini. Ei sunt civilizați și nu mă banează și nu mă înjură.

Jocul Minecraft l-am cumpărat de pe internet, adică mi l-a cumpărat tata cu cardul.

Să vă explic cum e Minecraft-ul: E, ca să înțelegeți, o generație mai veche, adică are săteni, case, ape și animale.

Unele se pun cu „moduri”, există copaci pământ, pietre, minereuri gen: granit, andesite, diorite, iar acestea sunt și șlefuite, piatră, diamant, cărbune, piatră spartă, fier, aur, bedrock, etc. Poți face orașe. Toate aceste lucruri sunt pătrate. Oițele sunt pătrate, soarele e pătrat, stelele, oamenii. Și inima e pătrată. Îmi place foarte mult acest joc!

By Andrei Mateescu

 

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.