7.378

“Şifonierul Smarandei” ediţia a III-a – un eveniment caritabil, la care poţi contribui şi tu!

Dacă nu pentru Smaranda, măcar pentru tine! Specialiştii au decretat deja că acţiunile caritabile ne fac mai fericiţi, aşa că poţi începe cu un gest mic, dar atât de important! […]

Dacă nu pentru Smaranda, măcar pentru tine! Specialiştii au decretat deja că acţiunile caritabile ne fac mai fericiţi, aşa că poţi începe cu un gest mic, dar atât de important! Lăsând gluma la o parte (deşi adevărată, în acest caz), iată că Smaranda Milu Nemethi a decis să ne mai facă o surpriză în această toamnă: a III-a ediţie a unui eveniment inedit, cu care ne-a obişnuit de ceva timp: Şifonierul Smarandei.

Mulţi dintre voi o cunosc, dar pentru “nou-veniţi’ vă voi spune că fata asta frumoasă şi talentată a fost diagnosticată acum trei ani cu cancer pulmonar. Drumul ei de atunci nu a fost deloc unul uşor, dar iată că reuşeşte să îşi controleze într-o oarecare măsură boala, cu ajutorul unor tratamente costisitoare, realizate, cele mai multe, în afara ţării. Aşadar, are nevoie în mod constant de suport financiar!

Pentru asta, unul dintre trucurile la care a apelat este şi acest eveniment “cu tradiţie”.

Ce se întâmplă mai exact în cadrul Şifonierului Smarandei?

Timp de trei zile: de vineri, 11 noiembrie, ora 12.30, până duminică, 13 noiembrie, Smaranda va expune în cadrul Social Tea House cele mai de preţ obiecte din şifonierul ei, şi nu numai: pantofi, poşete, accesorii, obiecte decorative, printuri înrămate cu semnătura originală, din colecţia de picturi a Smarandei, “Lucruri Mărunte” etc.

Voi puteţi trece pe acolo (adresa Social Tea House este Str. Constantin Bosianu nr. 19, Bucureşti sau accesaţi pagina lor de Facebook https://www.facebook.com/Social-TeaHouse-1419690518285693/ ), vă alegeţi ce vă place şi contribuiţi, astfel, la strângerea de fonduri pentru o cauză nobilă!14971161_10208663496879426_1589464494_n

Ce e încă şi mai interesant în cadrul acestui eveniment?

Faptul că Şifonierul Smarandei va deveni şi şifonierul vostru dacă decideţi să donaţi pentru eveniment obiecte/haine/alte lucruri ce se încadrează aici.

Pentru asta nu trebuie decât să sunaţi la numărul de telefon: 0722452810 (Dan Ioan Milu, soţul Smarandei)

O parte din ce s-a strâns până acum de la prietenii Smarandei puteţi vedea pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1839660339604144/

Ce mai puteţi face pentru Smaranda?

Program de week-end v-am făcut, problema lucrurilor (în bună stare), dar de care v-aţi plictisit s-a rezolvat, ce mai puteţi face pentru Smaranda?

Un gest, din nou, minor, dar cu o însemnătate aparte: intraţi pe linkul acesta (http://avantaje.ro/next-cover/profil/463 ) unde veţi găsi o revistă specială, Avantaje, cu Smaranda pe copertă!

Votaţi-o pentru ca ea să apară în ediţia lor aniversară, verificaţi-vă emailul pentru a valida votul (inclusiv Spamul) şi apoi aşteptaţi cu nerăbdare rezultatul. Fără doar şi poate, Smaranda va fi câştigătoare şi vom putea cumpăra revista print cu chipul ei pe copertă şi povestea între paginile revistei!

Un articol de Marina Râşnoveanu

 

Comments

comments

Etichete: , , ,

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.