71.086

Festivalul PLAI Timişoara (8-10 septembrie 2017) – tradiţii, muzică, teatru şi ateliere în aer liber

Cea de-a XII-a ediţie a Festivalului  PLAI se va desfăşura anul acesta în Timişoara, între 8-19 septembrie 2017. Locaţia este Muzeul Satului Bănăţean, ceeea ce înseamnă că, pe lângă muzică […]

Cea de-a XII-a ediţie a Festivalului  PLAI se va desfăşura anul acesta în Timişoara, între 8-19 septembrie 2017. Locaţia este Muzeul Satului Bănăţean, ceeea ce înseamnă că, pe lângă muzică şi distracţie, cei care vor veni la festival vor face cunoştinţă şi cu o parte a tradiţiilor din vestul ţării.

Dacă nu ai aflat încă despre Festivalul PLAI, află că este cel mai important festival de “world music” din Europa, primul de acest fen care a ajuns în finala European Festical Awards şi finlist în 3 ani. În plus, voluntarii sunt cei care pun bazele şi ridică apoi tot ce ţine de festival.

Aşadar, dacă eşti şi tu din acel colţ de ţară sau, de ce nu, te-ai gândit să îţi planifici o călătorie în Timişoara, bifează week-endul 8-10 septembrie 2017.

Ce se va întâmpla, mai exact, la Festivalul PLAI?

Ateliere şi spectacole interesante, concerte care mai de care mai interesante şi o secţiune de teatru la fel de mult aşteptată.

Printre cei care vor concerta îi reamintim pe Gentleman din Germania (un artist cu influenţe raggae, hip-hop şi muzică electronică), Dom La Nena din Brazilia (o artistă colaj, cu o voce magnetizantă), Ed Rush (DJ) din Marea Britanie şi Royksopp (o trupă norvegiană cu un stil de clubbing, synth-pop), Tony Allen, Röyksopp (DJ set), Tamikrest, Chassol, Bombino, Mokoomba.

În after-party vor fi şi mixaje ale unor artişti români.

Abonamentul PLAI poate fi cumpărat cu suma de 98 de lei, iar biletul de o zi cu 58 de lei online prin Eventim şi fizic de la librăriile Carturesti sau de la AMBASADĂ (în Timişoara).

Mai multe detalii pe www.plai.ro, email pr@plai.ro sau pagina de Facebook: https://www.facebook.com/PLAIFestival/

Marina Râșnoveanu

(foto arhiva Marina Râșnoveanu)

Comments

comments

Despre admin

Editura MATEESCU a luat fiinţă în luna august a anului 2008 din iniţiativa a doi jurnalişti bucureşteni, Dana Fodor și Răzvan Mateescu care au lucrat ca reporteri speciali în cadrul mai multor cotidiene centrale şi reviste. Aceştia vor să împărtăşească publicului larg câte puţin din experienţa lor de aproape două decenii pe tărâmul presei scrise.